ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
radana,cloveka to tesi nie? ked vidi za sebou take vysledky...ja som niekedy plietla aj do obchodu...ale ked som zacala mat problemi s ex tak som musela toho nechat,lebo som nemala cas.len pre syna som hodne plietla...a seba,aj som sila...mala som postarno o zabavu atd.aj manzelovi pleties? ci mu radsej kupujes?
Maria,ano pletiem pre celu rodinu-pulovre,svetre,potencionalnej neveste som nedavno dokoncila dva take pekne topy a aj taky pulovrik na jesen.
radana,nemas za, co...rada pomozem ked mozem,ja som velmi spokojna s toptexom...
ja zasa pletiem ako sa citim,ale niekedy som plietla aj do 4hod.rana...mne to velmi bavilo a chcela som mat hned hotove ked som si nieco vymyslela...a pleties aj pre seba na zimu polovre?lebo ja nie...ale na leto si hodne pletiem...
noonaa,jasne na to musi byt cas na pletenie...sak ked mas kto ti to upletie,nie je problem...
Maria,dakujem za ten link na stranku s vlnami.Aj ja si strasne rada vlnu kupujem,robi mi to velku radost.Clovek ma radost,ked moze co to ustrikovat..Teraz som uz asi mesiac nic neustrikovala,ale to je tym teplom.Cloveku to nejak nejde.Ale ako sa ochladi,hned vezmem ihlice.. :DDD
mne vtedy padol internet,ked si mi pisala,aby som si ju pozrela...ale inak ide.
veru,asi oslovim moju krsnu mamu,ta rada pletie,aby mi uplietl aponco...lebo ja vlastne ani nemam velmi vela casu...a teraz na jesen sa to zide,na prechadzky
tie ponca su s takej teplej vlny...takze vam sa uz ukazala ta stranka?tak som zvedava,co mi napise ta znama...
diky noonaa,sak aj ja som zacinala tak z pletenim...nemysli si,ze som spadla ucena z neba...fakt tie oblaciky su velmi pekne,a na oci robia dobre..terapia farbami...:0))))....
a tie ponca, waaaaaaaaw,mne s ato vzdy pacilo,len som nikdy nemala odvahu t nosit,vlastne ani ziadne nemam,ale asi na tom popracujem...vyzera to tak teplucko,musim si nejake zaobstarat, inspirovala si ma
ahoj mariaa, uz mi to zobrazilo....no som nadsena,aj preto,ze sisikovnica,aj preto,ze aj ja trosku pletiem,ale nie osm profik...a hlavne,ze som videla tvoju foto a vyzeras velmi milo a sympaticky :)))
a tie oblaciky su super napad