Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

ahoj dd,dobre,tak potom posles...takze mas pomoc od mami...v siti...ja som tiez sila,ale teraz sa neoplati...ja som sa mala ok...doplietla som dalsiu siltovku...strihala som bratranca...bolo dnes pekne u nas...
noonaa tiez som zvedava,ci si spokojna...z ucesom..dufam,ze ano...
takze ja sa lucim idem spat.len dopozeram Modre z neba....dobru a pokojnu noc...vsetkym...pa

dd

ahojte ziekny!ako sa vam dari??dufam, ze ste vsetky prezili krasny den!
maria-mno, az ho vyhrabeme niekde, ten kabatik, tak v nom urcite malu odfotim a potom mozem aj poslat :)..inak teraz na jar jej mamina sila z flisu taku mikinku aj ciapky aj nohavice..ma troska vacsi pupok :) kedze sa rada napapa a tak su jej niektore veci tesne..a mamina jej to usila tak, aby sa jej to aj dobre obliekalo :) tak uz som si u nej zajednavala dalsiu mikinu aj nohavice :D..
noonaa, tak co, ako si dopadla u kadernicky??mna tam tiez manzel vyhana..ale mne sa nechce..bo tam vzdy otrepem peniaze a ked si predstavim, ze by som si za to mohla kupit nieco ine...tak mi je luto..ale tak zas zainvestovat obcas do seba nezaskodi.. :)

[zruseny12]

radana dcera ma 11 bude mat oktobri 12rokov a tiez uz ju nejak nebavi nosit pletene...
k tej capici...urobila som strih,ale ci by to sedelo na hlave presne to neviem...no ale nechajme to tak...
tiez asi vnucata tak skoro nebudem mat :0((((....
no,ja som uz aj rozmyslala,ze si kupim stroj...lebo mna bavi aj ozdobovanie atd.svetrov a veci...takze mne by stacilo aj hladko upliest/a ked ma vsetko boli tak stroj by bol velka pomoc.../
ja som strihala od 15rokov aj deti/presli mi veslijaky ludia rukami od majstroch,cez sestricky v nemocnici...kde som prisla vsade som strihala.../a toto chcem napisat,ze uz male deti nechceli chodit do kadernicky,ze ich blbo ostrihaju...a dospelych robili ako starenky-vsetko na jeden sposob...
raz ku mne prisla jedna-nestastna od kadernicky,ze jej urobila trvalu na dlhe vlasy a nechala ju tak,vyzerala ako po vybuchu...tak som jej to nejak pozostrihovala aby mala nejaky tvar-nejaky normalny uces...

radana

Ahojte dievcata.Maria,ta ciapka je tam na nakrese dost zle vidiet,najma predok ciapky tam naspodku,ze ako to je riesene..No ja tiez teraz nemam komu take malinke svetriky a pulovriky strikovat-ale na vnucati si zgustnem :DDD Teda raz ked nejake bude :DKed boli decka malicke,chodili vystrikovani od hlavy po paty.Je to presne tak,ako pises Maria,kto ma strikovane,chcel by z obchodu mikinky... a kto nema,je mu to vzacne.Dd,ty mas vyhodu,mas malinku a mozes jej strikovat pulovriky od vymyslu sveta.Noonaa,drzim u kadernicky palce.Moja znama si raz isla dat spravit trvalu a normalne jej vypalila z vlasov a tiez na krku jej urobila ranu velkosti 10 korunacky..A ona jej za to este aj zaplatila.Ale potom sme ju presvedcili,nech sa do kadernictva vrati,aby jej vratili peniaze a sak ta kadernicka jej normalne mala zaplatit aj odskodne.Boze to bola hruza..

[zruseny12]

...no,ja mam tiez blbe skusenosti z kadernictva,tak radsej som sa zacala strihat sama...od 15rokov a potom aj inych som zacala strihat...ale teraz su celkom sikovne kadernicky,ale aj tak sa pre istotu striham sama...:0)))...tak nech sa tentokrat nepomyli...a aj si farbis vlasy?ci mas svoje prirodzene?

noonaa

Dobrea ranko :)
vyspinkane? ja dnes idem ku kadrnicke, to mam nervy skoro ako pred zuabrkou :)))))
na vlasy som hakliva,ked som mala cca 15 jedna si pomylila stranu v casopise,a osrtihala ma inak, kratke vlasy ako chlapec,do toho moje vtedy tucne lica...mala som traumu.... :) ok,idem do bojaaaaaa....teda,pracovat :)

[zruseny12]

Ahoj radana...ja som pozerala na tu capicu-kuklu,alebo ako sa povie...kreslila som,tak dva casti sa mi podarili,ale tam by mala byt este jedna tretia...ta ,co ide
nad celo dozadu...ale ja som rozmyslala,ze by som ju uplietla po svojom,neda mi to a vrta mi to v hlave....aj by som ju vyskusala upliets ale pre koho?jedine len taku malu,ako na babiku...no to mi josefa dala chrobaka do hlavy....skus aj ty komu sa podari....upliest,ak mas pravdaze cas...a chce sa ti...