Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

radana....tak na pol...ale uz som na to zvykla...zacala som zasa pliest/klobucik.siltovky su uz hotove../...uz si mozno citala,ze mi nasli bacila...tak dufam,ze bude lepsie...len asi po vybrati tabliet zasa budem musiet ist na hadicku...:0((((....tak to ma netesi...ale na kosti mi to aj tak nepomoze,lebo ma bolia...a ty sa mas ako dnes?u nas je pekne...

radana

Ahojte dievcata,pripojim sa ja ja do vasej debaty.Maria,dufam,ze sa uz citis lepsie..Noonaa,som rada,ze tvoj priatel pochopil,co od neho chces,snad nema kratku pamat a nevyfuci mu to tak skoro z hlavy.A dd je asi s malickou,lebo si dnes zatial nepisala,ako sa mate...

[zruseny12]

...tak to ti zelam,len aby bolo uz dobre...ja som nedavno volala koli vysledkom,bola som na gastrofibr.tak ,ze mam nejaky bacil...konecne nieco...som rada,ze uz konecne viem,co mi sposobuje tie stavy...ked to je tym...bacilom...11.9.si idem pre lieky...ked nepojdem uz v pondelok...lebo neviem ci je to dobre odkladat...hlavne si daj pozor na zdravie...lebo to je cennejsie ako zlato,ked toto stratis,je koniec...

noonaa

ja clekom ok, moj chlap je teraz ako medik,dlhosom bol ataka odmerana,lebo som mala strach,vlastne aj mam, ze to takto zase nebude dlho,bala osm sa toho,co pride potom...ale uz je to lepsie,strasne to da psychike zabrat...vcera ani neviem preco,doma vytiahol na man,ze to co som pisala bolo dost krute,aj ked pravda,ale ze uz by to 2 x necital,elbo nievie,ako by zareagoval...trosku ma to zaskocila,ako taka vyhrazka mi to prislo...ale vravim si,nech,nech to viem,aky je v mojivh ociach a ja som cakala rozchod uz v piatok,takze sancu mal,ak by sa urazil na to,co je pravda....sama som prekvapena,ze som ostala taka silna,lebo inak by som uz zase myslienkami bola niekde prec a trapila sa,ze co to povedal,ako to myslela co ma caka...ale bol velmi mily,aj mu to poviem,ked je dobry na mana,by vedel,ze takto je to ok,a takto ho lubim...tolko z mojej psychiky :)

[zruseny12]

tak na bolest/kosti/ nepomaha nic jedine mozno tablety panadol...a tak...ale ja ho neuzivam.../nechcem sa prepchavat liekmi,budem musiet to nejak vydrzat....sice vcera som citala,ze KOSTIHOJ LEKARSKY je dobry na bolest kosti,tak si ho chcem nazberat//to je tak...raz za cas mam take blbe dni a strieda sa to...dnes mam navareno,tak uvidim ako mi bude a mozno si lahnem..
jasne,ze clovek je aj po psych.stranke potom zniceny...nic ho nebavi,ale ja sa snazim stale mysliet pozitivne...
a ty sa mas ako?je vsetko ok?

noonaa

to mi je luto mariaa, neviem si to uplne predstavit,ako ti je,ale pride mi to smutne,ze ludia takto trpia, ....joj:( to tak aj na psychike uberie...nejdes si este odpocinut? alebo co by ti pomohlo?

[zruseny12]

...tak to som rada,ja zasa noc som mala nejeku divnu...bolo mi zle,a bolia ma kosti,na rukach kosti....a klby...:0((((....

noonaa

ahojte, ja som dnes ledva vstala....vlasy su fajn,som spokojna:) dala som si aj farbu,doteraz som pouzivala len sampony na 24 zmyti,ale tie su dost nekvalitne a vzdy chytia inak,ako je na krabicke....inak,ja som brunetka,dlho som mala taky nadych do cervena,ale vraciam sa k mojej povodnej farbe....som spokojna,pekny den aj vam

dd

ahoj Maria..no, ano..mam pomoc v tomto, ved aj nam mamina vselico posila, najma mne kostymy, sestre tiez sukne, kostymy a bratovi a ocinovi nohavice.len z toho povolania ma uz tiez zdrav.problemy, takze uz sa tomu venuje omoc menej..inak Vam vsetkym, noonaa, radana, aj Tebe Maria, zelam dobru nocku a krasne sny!papa :)