ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...ale radana za rok si ich mala ake?kolko cm...asi by som vela toho chcela vediet,ze?lebo mne aj tak na balkon netreba nejake velke...lebo na zabradlie nemozem dat nejake vysoke...alebo urobim to tak, dam aj vetvicky aj semena...a uvidime...
Ano,zo semiacok to rastie dost pomaly,ale mnozenie z vetviciek som este neskusala..S tym nemam skusenosti..
...no prave,ja ich chcem do truhlikov na balkon...na to zabradlie pekne do radu...a kamoska ma take sikovne male...tak ked mas ty skusenost,zo semena...tak, co sa viac oplati?lebo my sme sa bavili s kamos.ze z vetviciek je skor...ako zo semena...a do truhlika asi tak 2tuje viac nevojdu...ja by som aj kupila,ale neviem ci by prezili...nemam stastie na kupovane kvety/uz som tolko vyhadzala penaze a nic...ked ja pestujem od malicka kyticku tak ide,rastie a je pekna.../
k tej hadicke,no lekar mi hovoril,ze to mam dost stazene,tym, ze mi ide az do tenkeho creva...
Maria,o tom vysetreni sa zle cita a nie to ze by ho mal clovek aj podstupit..Co sa tyka tych tujek,prvy rok som ich mala zasadene v takom tom dlhom kvetinaci a dalsi rok jak spevneli sme ich normalne vysadili von na zahradu-urobili sme taku skolku.A ked boli uz take asi 20cm,sme ich povysadzali okolo plota..
a ako dlho ti rastli?za rok si ich mala ake velke?kolko cm mali?
nepreplaca...prave jak som bola minule,bol tam o tom casopis...
len neviem kolko to stoji,ale ne malo...
ono to nie je ani bolestive,ale neprijemne a este ked ja mam tu tetaniu tak mizviera hrdlo a to je zle...lebo mi drie o hrdlo...ta hadicka/lekar je citlivi,ale predstav si tlacit si nieco do hrdla je to asi ako malicek na ruke hrube...a mne sli az do tenkeho creva...nie len do zaludka...
My sme si tiez mnozili tuje,ale nie z vetviciek,ale zo semiacok co maju tuje na jesen..Aj sa nam vydarili.A s tou tabletkou je to velmi drahe?nedalo by sa to nejak spravit-nepreplaca to pistovna?Ved ta hadicka to musi byt neprijemne a bolestive...Co varim?Kapustnicu robim s udenym kolenom ..
jaj, ale som to skomolila...je iny sposob,ako vysetrit zaludok a creva,ale je to drahe...
v tablete je zabudovana kamera tu ti daju prehltnut a vsetko sleduje...ale je to drahe....
....tak idem 11.9.lebo som sa objednala aj na kvapku krvi,ale rozmyslam,ze asi v pondelok hned skocime,mam to asi 60km vzdialene a nechcem ist na 2x...
ja by som chcela si nasadit tuje na balkon...ale sama namnozit...z malych vetviciek,neviem ci sa mi podari...
inak k tej hadicke...da sa nejaka teraz metoda do tablety je zabudovana kamera,ale je to drahe...neviem kolko stoji,ale viem ze dost...prehltnes to a prechadza ti to trav.ustrojenstvom a sleduje vsetko...
ne jednu stranu som rada,na druhu sa moc netesim...ale nejak bude...
co dobreho dnes varis?
A tu hadicku ti nezavidim..Neda sa nejak setrnejsie urobit to vysetrenie?Musi to byt s tou hadickou?
Maria,tak to by si si pre lieky mala ist cim skor,aby ti pomohli..No nemas to lahke..U nas je vsetko po starom,dnes sa chystame do Tesca,sice sme chceli ist uz vcera,ale prisla k nam navsteva,tak sme to odlozili.Musim malemu pokupit do skoly nejake veci a tiez chcem ist pozriet vedla do predajne s kvetinkami nejake vresy a kvetinky este do skalky..