OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

dd

ahojte kocky :)!zelam Vam kraaasny slnieckovy dnicek!
noo, noonaa, som rada, ze si spokojna :) ja som tiez brunetka, ale mam taku bledsiu hnedu..aj sa mi ocino s brachom smiali, ze som spinava blondina, ale to nie..teraz poslednu dobu som si davala taku trosinku tmavsiu hnedu, ako mam prirodzenu.aj melir som mala urcity cas, ale mna to nejak netrha, furt si na vlasy cosik davat :).
Radana, Maria, ano, som stale s Betkou, v podstate takmer cele dni..manzel chodi rano do prace a prichadza az podvecer, sestra uz nastupila do skoly a mamina ma kopu roboty okolo domu..ale tak je to krasne, byt s nou cele dni, pozerat, ako sa uci nove veci..je velmi zlata, aj taka sebestacna..proste sa zabavi s bars cim, takze v tomto mam jednoznacne zatial vyhrate :D.a aj som rada, ze sa jej takto mozem venovat, ze mam na nu dost casu :).

[zruseny12]

no uvidim...oni to maju vonku...namiesto plota...take mensie a sikovne...ja by som si aj kupila,ale nemam na kupovane stastie....ale mozno dva tri aj kupim...uvidim...
ja som chcela kupit aj katarinu,tu taku zvlastnu farbu z Lidlu...ale mne teta hovorila,ze ona mala a zahynula jej...tak som to vzdala...

[zruseny12]

ale mam,lebo s tym skusenosti nemam a kamoska kupovala normalne uz v truhlikoch...takze dobre padli rady od teba...ja teraz mam plny balkon nejakych semien z brezy ci s coho,jak fuka vietor...

[zruseny12]

aha,takze to zalezi od druhu tuje...tak ako som pisala...skusim aj zo semena aj z vetviciek...diky moc za rady...

[zruseny12]

radana,prosim ta...este ja nemam skusenosti z drevinami,este som nepestovala len kvety...ked si nasadila zo semena tie tuje,v zime si ich mala vonku,alebo v sklepe...truhliky...?

radana

Maria,zalezi od druhu tych tuji.My mame jedny,ktore rastu fakt nenormalne pomaly.A iny druh co mame vyrastia aj 15 cm za rok..