ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Ahojte dievcata.Ako sa dnes mate?U nas je vsetko po starom.Maria,minuli sme kopu penazi a dokopy sme nic nekupili..V tescu nenormalne mnozstvo ludi a tovar o nicom..Ale najviac mi vadilo,ze o cenovkach sme mohli iba snivat,tak sme vsetko kupovali ze sme doslovne patrali po cenach a behat stale k tomu pristroju,aby sme si tam nahodili ceny s kazdou vecou bolo nemyslitelne..Takze tesco nic moc.Ale aspon v carefure sme co to nakupili.Maria,co sa tyka mojej mamy,mna to uz netrapi vobec,ze sa nestykame,v podstate mi je uz jedno,co robi a aj ako sa ma..Ju to tiez nezaujima.Sice mi to nejaky cas trvalo,kym to prislo do takehoto stadia,ale teraz je to urcite lepsie.Je vacsi klud...Je to smutne,ale je to tak..
dd-no uz mam po dobrej noci,dnes som spala ok....
tebe zelam pekny den...aj s Betkou...
aj noonaa tebe a radane...
radana...co ste kupili pekne v tescu?
radana...neviem ci budes mat cas dnes na PC,ale chcela by som sa ta spytat,ked sa nestikam s mamou,nemas chvile ked ta to trapi?
jeej, to je krasne :)) ze v 3tom mesiaci!!to je super!inak aj moja kamaratka mala problemy s otehotnenim..mala dost zdravotnych problemov a ked sa im to aj podarilo, tak potratila..tusim nejak mesiac pred svadbou(tu uz planovali dlho..) ale a druhy raz sa im to uz podarilo, aj ked bola cely cas na rizikovom a maju teraz krasneho betara(o mesiac starsieho od Betky:))tak nech im len teda zdravicko sluzi!aby sa mali vsetci krasne!:)
a Vam ostatnym, Radana, Maria, Noonaa, zelam prijemny vecer, prip.uz aj dobru noc a krasne sny!:)
Ahoj noonaa,tak som rada,ze si stastna...tak len zavaruj...:0)))).........
ahojte, ja som s aprave vratila od kozmeticky taka stastna,akoze,nebola osm tam asi 5 mesiacov a sme kamosky celkom....a ona nemohla mat deti a dnes mi oznamila,ze je v 3tom mesiaci a idu sa brat...take mi to prislo,ze yb som az plakala od stastia,ako keby mi to sestra povedala...tak ja len tak,ze som stastna z toho :) a idem zavarat jablka
...aj ja vam prajem krasny den...
Dd,taky tak podobne vyrazame do ulic velkomesta :D Majte sa pekne dievcata,prajem vam pekny dnik :D
dd,hned som si pri tvojom prispevku zaspominala na nase davne casy,ked boli nase deti take malicke a este aj teraz spominame,co vsetko povystrajali,jak boli malicki a smejeme sa na tom.Su to krasne spomienky,niekedy mi je az luto,ze ten cas tak skoro leti.. Maria,s tymi kvetmi z lidla mas trosicku pravdu.Aj ja som pocula od znamych,ze im zvyknu niektore kvety odtial vyhynut,neviem ci je to tym,ze to maju uskladnene v nejakych inych podmienkach,alebo preco je to tak...