Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Ahojte dievcata.Ako sa dnes mate?U nas je vsetko po starom.Maria,minuli sme kopu penazi a dokopy sme nic nekupili..V tescu nenormalne mnozstvo ludi a tovar o nicom..Ale najviac mi vadilo,ze o cenovkach sme mohli iba snivat,tak sme vsetko kupovali ze sme doslovne patrali po cenach a behat stale k tomu pristroju,aby sme si tam nahodili ceny s kazdou vecou bolo nemyslitelne..Takze tesco nic moc.Ale aspon v carefure sme co to nakupili.Maria,co sa tyka mojej mamy,mna to uz netrapi vobec,ze sa nestykame,v podstate mi je uz jedno,co robi a aj ako sa ma..Ju to tiez nezaujima.Sice mi to nejaky cas trvalo,kym to prislo do takehoto stadia,ale teraz je to urcite lepsie.Je vacsi klud...Je to smutne,ale je to tak..

[zruseny12]

dd-no uz mam po dobrej noci,dnes som spala ok....
tebe zelam pekny den...aj s Betkou...
aj noonaa tebe a radane...
radana...co ste kupili pekne v tescu?
radana...neviem ci budes mat cas dnes na PC,ale chcela by som sa ta spytat,ked sa nestikam s mamou,nemas chvile ked ta to trapi?

dd

jeej, to je krasne :)) ze v 3tom mesiaci!!to je super!inak aj moja kamaratka mala problemy s otehotnenim..mala dost zdravotnych problemov a ked sa im to aj podarilo, tak potratila..tusim nejak mesiac pred svadbou(tu uz planovali dlho..) ale a druhy raz sa im to uz podarilo, aj ked bola cely cas na rizikovom a maju teraz krasneho betara(o mesiac starsieho od Betky:))tak nech im len teda zdravicko sluzi!aby sa mali vsetci krasne!:)
a Vam ostatnym, Radana, Maria, Noonaa, zelam prijemny vecer, prip.uz aj dobru noc a krasne sny!:)

noonaa

ahojte, ja som s aprave vratila od kozmeticky taka stastna,akoze,nebola osm tam asi 5 mesiacov a sme kamosky celkom....a ona nemohla mat deti a dnes mi oznamila,ze je v 3tom mesiaci a idu sa brat...take mi to prislo,ze yb som az plakala od stastia,ako keby mi to sestra povedala...tak ja len tak,ze som stastna z toho :) a idem zavarat jablka

dd

Radana, mas pravdu..strasne to leti..ja ked si spomeniem, kolko za tych 14mesiacov sa naucila, ako vyrastla...tak ani neviem pomaly, kedy to vsetko preslo..ale ozaj je to nadherne obdobie :).

radana

dd,hned som si pri tvojom prispevku zaspominala na nase davne casy,ked boli nase deti take malicke a este aj teraz spominame,co vsetko povystrajali,jak boli malicki a smejeme sa na tom.Su to krasne spomienky,niekedy mi je az luto,ze ten cas tak skoro leti.. Maria,s tymi kvetmi z lidla mas trosicku pravdu.Aj ja som pocula od znamych,ze im zvyknu niektore kvety odtial vyhynut,neviem ci je to tym,ze to maju uskladnene v nejakych inych podmienkach,alebo preco je to tak...