ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Ahojte dievcata.Noonaa,tam nie je ine vychodisko,len sa od nej odputat a uplne sa osamostatnit,lebo vam bude robit zo zivota stale peklo..
Ahojte baby....no vratim s aopet k zalozenej teme, tento vikend,to bola sila... akoze,v sobotu sme isli k svokre an chvilku,cestou z chaty, umyvali sme auto...stale ma tahala od neho prec,aby som sedela pri nej,az to bolo divne...pytala sa ho,kedy bud edoma aked nepovedal asi to,co chcela pocut,zacala nadavat a hromzit,...skutocne paradny herecky vykon... v nedelu mi volala z jeho mobilu,riadny sok...a polhodinu do mna hustila,aky je strasny,ako my dve musime spolu drzta,bla bla...najvacsi sokprisiel poobede,ked som ho cakala,ze pride, volala mi zase jeho mama,nasrata na mna hukala,ze nech jej slubim,ze teraz,co povie,mu po jeho prichode zopakujem,a ja,ze jasne,ze ci zase nieco zabudol...a ona,povedz panovi inzinierovi,ze je najvacsi debil na svete,debil debilny....no ja som bola v soku,no co sa da na toto povedat...oni sa nieoc doma hadali a potom odo mna chce,aby som jemu nieco taketo povedalal,...toot je na psychiatriu...
priatel bol z jej slov riadne mimo,naozj je dobry syn,zaraba,snazi sa,nepije,nefajci....a stale mu nieco ona vykrikuje....to si nezasluzil,scenu pre jedn zabudnutu igelitku...a zrazu je pankhart, debil, ....
Prijemny vecer Vam zelam, Radana, Maria, Noonaa :)! a asi uz aj dobru noc..mno, mali sme s Betkou pekny dnik, boli sme na kupalisku poobede, troska sa poclupkat vo vodicke, tak bola spokojna :), tak som rada :).
inak aj nam svokra zakazala, aby sme chodili k jej mame, pretoze je s nou pohnevana..ale ja som povedala, ze ja nie som ziaden otrok, aby mi niekto zakazoval s kym sa mam stykat a s kym nie a navyse manzelova babka nam v case nudze, ked nam svokrovci robili peklo, velmi pomohla a vedeli sme, ze sa na nu mozme obratit a aj mozme..a ked by som mohla s tym tak razne seknut ako Vy, ze by som povedala dost a viac k svokrovcom nepojdeme ani sa o nich nezaujimame, tak to urobim..problem u nas by bol asi v tom, ze oni by nam pokoj potom nedali a furt by robili peklo a otravovali..takze to nema cenu s tym seknut..ale tak hadam sa raz dozijeme pokojnejsich dni.. :)
radana...prave,je to aj tu tak...dost nam ublizuju tym,lebo potom ku nam aj okolie sa tak chova...no,zvazujem...teraz nas volali vykopovat zemiaky,ale som odkazala, ze neprideme,radsej si ich kupime ako keby som mala zasa nieco pocuvat...tolko kolko mi zjeme zemiakov...tak nam staci aj kupit...
radana s tymi liekmi,dufam,ze to dopadne dobre,lebo uz by som konecne chcela byt aj na tom ja dobre po zdr.stranke hoci uz nikdy na 100%nebudem,lebo odvapnene kosti uz asi tazko sa naspat daju do povodneho stavu...
Maria,viem ta pochopit,lebo to iste som zazivala aj ja az pokym som neprerusila kontakty a pravdu povediac vobec nic ma uz o nich nezaujima,nevyhladavm o nej informacie,ani sa s nikym na tuto temu nebavim.Ona si vybrala takyto zivot,tak nech ho ma aky chce,ale mojej rodine ublizovat nebude.Je to naozaj kludnejsie od kedy sme na vojnovej nohe.Ale ja uz ani nechcem aby sa to zmenilo.Tentokrat uz nie...Maria,dufam ze ti doktorka predpise lieky,ktore ti uz konecne pomozu...Ved potom sa ozvi..
jasne...ja poobede uz nebudem na PC,a asi 10 dni...takze sa ozvem az to bude mozne tiez...zatial sa maj krasne...pa
len zhruba ti napisem,ze ja mam dost velky problem s rodicmi...ale je to tazko rozpisovat...takze len tak som sa ta pytala,lebo viem,ze ty si tu pisala o preruseni kontaktu s mamou...ja som tiez nechodila domov asi 1-2roky potom som sa zasa dala prehovorit a zasa je to vsetko nanovo...stale dookola,a ja som v nevyhode,lebo sestra a brat drzia s rodicmi a este aj svagrina a jej rodina my robia peklo...po meste...takze ja mam velmi tazky zivot,a tazko sa mi tu zije...vsetko sa stale obracia proti mne...
posledny krat som bola u nich okopovat zemiaky a vedla hned nasho pola si kupila znama dom,a kedze sme sa nevideli mozno i 18rokov tak nas pozvala na kavu.No a vies ako to chodi,ked uz ides niekam,tak neides na 5min.a sestra bola u nasich tiez...byvame so sestrou v jednom meste,ona prisla k nasim na autobuse,naspat isla zasa autobusom,ale ked sme prisli od znamej k rodicom,tak hned spustil otec,ze sestra na nas mohla cakat a bla bla...a ja ,ze sme jej neslubili odvoz tak co...tak na mna vybehla mama...a po tyzdni este aj dcere to spominali,ze sme dlho sedeli u znamej a sestra musela ist autobusom...tak to ma dozralo...a zacala som zasa uvazovat nad tym,ze s nimi skoncim...a este par narazok na moje zdravie mali...ved to nema vyznam...neustale dookola...je to zacarovany kruh...ktory ked ja nepreseknem tak len ja sa budem trapit,lebo oni to beru ako samozrejmost...a uz ich mam zasa plne zuby...mam svojich starosti a problemov dost a nebudu mi oni diktovat kde budem chodit ,a kde nie...a kedy budem chodi domov atd.viem,ze mas podobne problemi preto tebe pisem toto...jasne,ze rozhodnutie je len na mne....pekny den ti prajem...a maj sa krasne ja sa ozvem asi az za 10dni,lebo dnes pride druh...tak bude dost prace...ale ozvem sa az pridem z tymi vysledkami aky ma napadol ten bacil-mrcha.pa
Pravdu povediac,detom som nikdy nezakazovala,aby tam nechodili.Ale oni tam prestali chodit same od seba,teda lepsie povedane starsi syn.Nechcel tam chodit a ja som sa ho nepytala,ze preco a ani ma to nezaujimalo.Maria,na chvilku sa odmlcim,zatial ahojky,ozvem sa po obede.
....a chodia deti aspon k nej?lebo ja som si povedala,ze ked nebudem tam chodit tak dcere nebudem zakazovat...syn k nim nechodi,ma dovod k tomu...nechodit tam.
Maria,to iste som zazivala cele dlhe roky aj ja.Stale som sa snazila,aby bolo vsetko ok,prehliadala som vela veci a jej robilo neskutocne dobre,ze vnasa do mojej rodiny nervozitu a stres.Tak som sa jeden den asi pred 2-3 rokmi zatala a koniec.A je to tak lepsie..
Ahoj radana...no s tymi cenovlami mas pravdu...to je des...ja som raz tak kupila plagat,ale cenovka bola len okolo 39,90sk a ked som prisla k pokladni tak pomaly 400sk mi nablokovali...este,ze sa to da vratit...
na mamu sa pytam preto,lebo ja uvazujem uplne prerusit kontakt tiez s rodicmi...uz som prilis dlho ustupovala a stale som to odskakala ja a stale je to dookola...