OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Aha,tak tam ti zrejme povedia blizsie nieco o tvojom zdravotnom probleme..Myslim,ze ti povie lekar podla vysledkov blizsie ako si na tom zdravotne..

[zruseny12]

zatial,nie...lebo to je vsetko len teraz zacate...24.9.idem do osteocentra s tymi vysledkami...tak uvidim...ako bude dalej...

[zruseny12]

no dufam,ze sa mi uz teraz polepsi,vsetko vynecham ohladom mlieka...este zacnem jest tak aby sa mi to nejak zlepsilo...a uvidime...dakujem,ze na mna budes mysliet,ja sa este potom ozvem...aj tak je dobre,ze ostatne veci su ok.Aj tak kosti uz nebudu ako predtym,ale urcite sa mi polepsi...ked ten bacil zmizne atd.ty sa mas ok?

radana

Boooze na hadicku?Tak to ti budem drzat palce,aby si to mala cim skor za sebou a pravdaze,aby sa ti uz zdravotne polepsilo..

[zruseny12]

ano,beriem antibiotika az 3druhy....
a presne tak ako pises,konecne viem, co mi je...a za 5tyzdnov mam ist zasa na hadicku :0((((.....pekny den...

radana

Maria,aspon ti zistili,co ti nerobi dobre a snad ked to valucis z jedalnicka sa ti polepsi.Predpisala ti doktorka nejake lieky na toho helikobaktera?

[zruseny12]

radana...takze mam HELIKOBAKTERA... som alergicka na mliecnu bakteriu KAZEIN....mlieko a mliecne vyrobky musim vyradit z jedalneho listka...
inak u nas prsi a je zle pocasie...vcera bolo krasne...zelam vam krasne a pokojne dni...az budem mat cas tak sa ozvem castejsie...teraz idem zistovat nieco o tej mliecnej bielkovine...majte sa krasne...pa

[zruseny12]

Ahojte...radana,noonaa a dd....
noonaa...tiez si to myslim,uplne od nej odyst prec a vykaslat sa aj na jej dom...