ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
a ten SP-enzym je na viac veci....keby som aspon mihla acidko,alebo jogurty,ale to nemozem...mne sa tiez tazko dycha,ale ja si myslim,ze to bude tetaniou,mam esovitu skoliozu-tak moze tlacit chrbtica...atd.alebo moze to byt aj alergiou/lebo mam aj alergiu na chlad,nikel...a liecitel mi povedal,ze mam nabeh na astmu-ale toto beriem z rezervou,co mi povedal...v niektorych veciach mal pravdu,ale v niektorych nie...
musim 3naraz...ja zatial nemam problem z antibiot./dufam,ze to nezakriknem/ale mam strach,ze si znicim zaludok...ale hned po tom mam brat 4tyzdne probiotika...a az tak pojdem na kontrolu.....mame to tazke...ale aspon vieme konecne, co nam je a mame to pod kontrolou...mam tiez neustale zapaly,ale ja na zapaly pouzivam SP-enzym,ten mi velmi pomaha,jaklmile ucitim v hrdle hlien,zacnem brat a po troch dni mi to prejde...
Ano Maria,mam astmu a problemy so srdcom,ale beriem lieky kazdy den,tak je to pod kontrolou.No tie 3 antibiotika je naozaj dost vela.Ja mam dost problemy s antibiotikami,pretoze vela z nich mi vyvolava astmaticke zachvaty.Najlepsia bola doktorka,ked som mala zapal mocovych ciest a napisala mi antibiotika a uz si nevedela dat rady,ze ktore,tak mi povedala,ze nech ich skusim vydrzat dobrat.Tak som jej povedala,ze ked sa nezadusim,tak ich doberiem :D
Ahoj radana...celkom to ujde...zacala som brat antibiotika...3druhy...mam to teraz pestre...tak uvidime....najvacsi srtach mam s toho,aby mi tie antibiot.zasa uplne neznicili zaludok...tak ja asi dnes uz na PC nebudem...ale nepisem na 100%...zatial sa majte krasne...radana,a ty nemas ziadne zdr.problemi?ak chces o tom pisat...lebo ked si dobre pamatam tak si pisala o astme...inak nic si ok?lebo uz aj vek je na to...hoci niektory starsi ludia su na tom lepsie ako mladsi...je to asitak...ze co koho caka tak ho neminie...a to je aj s tymi vztahmi blizkych,nie kazdy ma stastie na dobru a chapavu rodinu...
Ahojte baby.Ako sa mate?Ja len v skratke,lebo utekam s malym do skoly,ale poobede sa urcite znova pripojim.No to je naozaj zaujimave,aki dokazu byt ludia zli ku svojim najblizsim.Ale s tym my asi moc nenarobime.Maria,ako sa ti vodi zdravotne?Dd,ako sa ma malicka?Noonaa a u vas co nove?Tvoja buduca svokra ma naozaj divne zmyslanie a hlavne nevyspitatelne :( Noonaa,je to tak ako si pisala.Mam dlhsie vlasy prefarbene trolinka do cerveneho odtiena,inac tmave hnede :) Mam 40 rokov a dvoch synov,z toho jeden dospely.Ale to som tu uz na fore pisala,takze nic nove.Ahojte babenky a pekny dnik.
Ahoj noonaa,mne uz prisli na to ,co mi je...dufam,ze uz to bude po prelieceni ok,len uz nebudem na 100%zdrava...ale aj na 80%staci...ked sa uz inak neda...uvidime....
noonaa,prosim ta,kazdy mame problemi,ja mam 40rokov a stale sa musim pasovat z problemami,a dlhe roky aj s tymi istymi...si clovek a citlivi,tak sa za to nehanbi...len sobca nic netrapi...a hlavne si daj pozor na ZDRAVIE...inak,mna nikdy neovlivni to ako clovek vyzera,v prvom rade pozeram na to ako sa sprava,ci mi neublizuje atd.a az na druhom mieste je u mna
vyzor,dam niekedy radsej prednost bezdomovcovi,ako cloveku,ktory je vyvonani atd.ale drzi a protivny...takych ludi priam neznasam...pekny den ti prajem...
Ahojte moje mile:))))
Maria- to som velmi rada,ze sa ti nepotvrdila celiakia, verim,ze coskoro zistia,co je s tebou a ze to nebude nic strasne...naozaj ti to uprimne prajem....
DD_mozes mi napisat na azet,ja som tam cele dni,bo pracujem na nete, mam tam aj foto,ale sa hanbim,:))))dost to moze zmenit,ked cloveka vidis,nie? nechcem vyzniet tak,ze som nejake decko,co tu pise o problemoch dospelych zien:)) ale nais,budem rada: idess@azet.sk
Mimochodom,ako si predstavujete,ze vyzerame vlastne? mariu som zahliadla na fotke....DD je podla mna mlada mamina, tak 27r.,svetlejsie vlasy, Radana-stale si pri tebe predstavim nejaky odtien vlasom do cerveno hneda,dlhsie,...tazko opisat predstavu,ved raz si mozno posleme foto :)))
Ahoj dd,takze celiakia sa nepotvrdila...inak ako pises o tej svokre... tiez mam take skusenosti,ked tak clovek rozmysla,tak neviem, co vedie niektorych ludi sa takto chovat...tiez by som vedela vela rozpravat o zlych skusenostiach....a presne ako pises,najlepsie je nebyt na nikom zavisla...a budes mat pokoj...pekny den prajem aj tebe aj radane aj noonaanee....
noonaa, Tvoj prispevok ma dostal..ak by si mala zaujem, napisem Ti na mail, co som ja najhorsie zazila so svojou svokrou a preto chcem od nej byt co najskor co najnezavislejsia..tu na net to pisat nejdem..je to dost silne kafee...skoda len, ze z toho nemam dokazy..ak si to naozaj nepamata, tak by sa isto aj pod zem prepadla, keby sa znova pocula..
inak zienky Vam zelam krasne dni, plne slniecka a radosti!
ozaj, Maria, tak mi napadlo a ta celiakia ako??
mas pravdu pomylila som sa....je to bielkovina...