ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Ahoj Maria a pekny dnik prajem.
My tu lesy velmi nemame,ale ked ideme k svokrovcom na vychod,tak tam behame po lesoch.Zoberieme aj ich psa a ide sa do lesa :D
...idem este nieco porobit...maj sa krasne a prijemny zb.dna keby som uz sa tu neukazala...
aj noonaa tebe aj dd....pa
ano,rada chodievam do lesa...
Jej tak si urobite v lese relax.Strudlu pekavam aj ja :D
...nejak sa to tu pomenilo na fore,nie?
...my sme dnes robili strudl podla receptu z casopisu...takze si dame do nosa tiez,i ked ja taky nemam rada,lebo dnu je cesto akokeby bolo surove a neupecene/je moc nasiaknute stavov,sak to poznas,lebo urcite strudl pecies...u nas je pekne svieti slnko...chcem ist do lesa na kostihoj,ale druh siel odviest syna...tak az pride pojdeme...
Ale tak je to docela v pohode.Rozrobila som kysnute cesto na osie hniezda,tak budeme trosku maskrtit.
...sak to mi dal taku liecbu lekar...keby som mohla acidko tak to pijem,ale tak nemozem vobec ziadne mliecne vyrobky...a este musim zistit...ci kozie mlieko mozem,a brindzu.ale nie z obchodu,zo salasa/...ako sa inak mas?
S tymi probiotikami mas pravdu,lebo 3 antibiotika naraz je naozaj vela a moze to znicit crevnu floru..