Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Ahojte baby.Dd,ani sa ti necudujem,ze si na malu pysna :D ja som take stastie nemala,svojich dvoch synov som nemohla ani na minutku spustit z oci.Starsi,ten stale nieco vymyslal,no a mladsi je zase chory,tak je to aj pochopitelne.Vela krat spominame a smejeme sa uz teraz len na tom,co postvarali.Starsi je uz dospely a ma vaznu znamost,tak sme sa prave minule bavili o tom,ze ked jeho deti budu take zive ako on,tak to si uziju :D Noonaa,vy ste ako dopadli?nasli ste nejaky bytik?Maria,ako sa dnes mas?Ako s antibiotikami?Nerobia ti nejaku sarapatu?

dd

Ahojte kocky! :)
Noonaa, Maria, Radana, dakujem za pochvalu malej :) aj ja som na nu velmi pysna, je zlatucka nie len co sa vyzoru tyka, mamina mi niekedy vie povedat, ze take dobre dieta som si ani nezasluzila :), ze keby vedela, ze by mala dalsie take dobre, tak by este mala aj 4 :D.je to nasa radost!
Noonaa - co sa tyka prezliekania perin - moja svokra uplne v pohodke upratuje manzelovu izbu a tiez neverim, ze sa nekukala do skriniek, takze mozno tam tiez ktovieco ponachadzala (okrem pekneho spodneho pradla :D).mam na to vzdy nervy, lebo vsetko pospratuje a povyhadzuje vzdy podla nej nepotrebne veci a vzdy nam vela veci reorganizuje - robi to preto, vraj tam je bordel a ze co ak pride navsteva..a este k tomu ma kooooopiznu volneho casu, kedze nepracuje(teda pracuje - projektuje zahrady, ale vacsinu roka je doma a tak nema co robit :D..ked by mala pracu ako niektori ludia, tak verim, ze by bola z nej tak utahana, ze by sa nezmohla na take santenie, ake vyvadza..).a co sa tyka snov, ja na ne moc neverim..asi 2alebo3 sa mi splnili, ale viac nie..a ked som sa s manzelom este len kamaratila, tak sme sa nerozumeli pri dohadovani dalsieho stretnutia a tak proste sme sa minuli..ja som mu volala, napisala sms, ale ked sa neozyval, tak som ho uz viac neotravovala, nechcela som sa citit ako vtierka..myslela som, ze sa na mna "vykaslal".potom sa mi snival sen, v ktorom mi napisal sms, aby som mu uz nepisala..a vidis, ako to nakoniec dopadlo :).nevesaj hlavu, mozno je to ozaj z Tvojho psych.rozpolozenia.ja verim, ze to bude dobre a prajem Vam, aby to spolocne byvanie vyslo a aby ste uz konecne mali pokoj a svoj zivot!

radana

Ahojte dievcata.Maria,u nas vsetko po starom,nic take nove.Aspon,ze antibiotika zaberaju,uz aby si to mala za sebou.

[zruseny12]

radana,pekny vecer aj tebe...tak ako sa mas?ja tak normalne,vcera sme mali ist do lesa,ale sme nesli,az dnes sme boli doobedu a prisli sme taky mokri,lebo sme sli po rose,ale dobre padne taka prechadzka.No,antibiotika poriadne zaberaju,lebo po ich uziti,mam tak horko v ustach,ako keby som vypila kvapky proti kaslu-tie take horke-fuj...maj sa krasne zatiel,az to bude mozne ozvem sa...pa

[zruseny12]

...este som zabudla...to je normalne,ze sa ti take veci snivaju....ale myslim,ze to neznamena,ze ta necha...si v stresse a to ,co prezivas cez den,to len sa ti to premieta vo sne...tiez som mala nocne mory...a ako pises,zle sa po takych noc.morach stava z usmevom...poznam to velmi dobre...

[zruseny12]

noonaa,pekny vecer aj tebe...no tak ako pise radana,posledny klinec do rakve,ale mozno aj nie,mozno casom sa spamata.Tie periny,si myslim,ze ta len chcela ponizit pred synom,aby aj on ta bral,ako ona...aspon ja si to tak myslim...lebo,asi tie periny prezliekala cielene...takze prajem ti tiez nech vam vyjde spolocne byvanie...viac neviem co dodat,a chapem ta,lebo ja som mala aj byvalu svoktu mrchu a teraz druhova matka je taka ista,ale ja ju za svokru nepovazujem/je to pre mna cudzi a mrtvi clovek...odkedy mi tiez zacala robit peklo zo zivota/zatial sa maj krasne...pa

[zruseny12]

dd....pekny vecer ti prajem...velmi pekne dievcatko,ako pise noonaa,vydarila sa vam...a asi rada je,nie?tak nech vam rastie do krasy a hlavne nehc bude stale zdrava,sak aj vasa cela rodina...pa-zatial

radana

Ahojte zenusky.Noonaa,tak tym,ze si tvoja potencionalna svokra ten list precitala si si zabila posledny klinec do rakve.Ale nech,aspon vie,co si o nej myslis a tiez o jej synovi.Je dobre,ze tvoj priatel stoji na tvojej strane a nezlakol sa s mamou ani pohadat a dat jej najavo co robi spatne.Co sa tyka snov,tak ja dost na ne verim,ale len na tie tzv.ZIVE sny.Tie sa mi zial bohu do bodky plnia..Tvoja svokra uz nevie co by od radosti robila,tak preto aj to prezlecenie postele-chce na seba poukazat.Noonaa,je mi luto,ze mas taky vztah so svokrou ,pretoze ta viem fakt pochopit.Tak nech vam to samostatne byvanie vyjde.Dd,malicka je velmi podarena :)

noonaa

Dobre ranko Kvetinky:)))
pozrela som s foto malej Betky,je straaasne zlata...ja nie so m uplne zastanca toho,ze kazde male dieta je pekne,ale vase sa vydarilo,rozkosna je...
dam sem par viet zo zivota,co mi vcera zase trosku zamavali psychikou:
vecer priatel isiel zo sluzobky domov, po poslednej hadke nema v plane vobec nic opravovat na dome,dnes ideme pozriet nejaky byt, do ktoreho sa bud odprace ona,alebo my...nerozpravaju sa...no,ale teraz sa podrzte, jeho hyperaktivna maminka prezliekala v jejho izbe MOJE periny, v ktorych som zatial spala len 2x, lebo vraj su sponave...akoze sila,no ale nasla tam ten nas spominany foto album a ten LIST, ktory som mu pisala....a ja neverim,ze si to ona neprecitala, tolko osobnych veci, ze mi az zle prislo...
Neviem si predstavit,ako teraz k nim pridem,akoze,nelutujem,ze som t napisala,ale medzi mnou a nou uz totalne zejme vsetko vyhaslo,aj najmensia nadej,ze by ma mala rada...
Chcem sa vas opyat,verite na sny,alebo ako to beriete? ja na to velmi neverim,ale dnes sa mi same zle veci snivali,s priatelom,ze bol ku mne zly,neprujemny...a viem,ze ot tak nie je,ale vstanem rano vzdy taka rozladena, myslim len na to....neviem,ako to brat,verite vy na sny ?

dd

ahojte zenusky!dufam, ze Ste mali krasny dnik, my sa bavime, cele dni a popri tom aj periem vsetky svoje veci, ideme cosi asi pomaly stahovat na byt..tak to tam chcem mat ciste poprate vsetko..
Maria, som rada, ze sa Ti ta celiakia nepotvrdila..to musi byt tiez strasne, ked clovek nemoze jest nic s lepkom..v liecbe dufam, ze to bude uspesne a nech sa Ti cim skor polepsi, ked uz teda prisli na to, co to je..
noonaa - ozvem sa Ti aj na ten pokec, tuto len tolko, ze s vekom si sa trosicka prepocitala, o 4rocky..mam 23 :) manzel 22, je o pol roka odo mna mladsi..ja mam tiez nick na pokeci, mam tam aj foto, ale to je uz stare tak 3rocky..
inak ked by ste chceli a mali chvilku cas, tak na stranke betulik.multiply.com mame fotecky Betky, tak si mozte kuknut... :))
dnes Vam prajem uz asi dobru noc a krasne snicky! :) a zajtra pekny den!