Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

Ahoj radana...ano mam to za sebou,teraz probiotika 4tyzdne a tak na hadicku...ty sa mas ako?ako travis volne dni?

radana

Ahojte.Maria,takze liecbu antibiotikami si doviedla do zdarneho konca a teraz uz len tie probiotika brat...Aj u nas prsi a je take smutne pocasie..

[zruseny12]

Ahojte radana,noonaa a dd...
tak,a uz sme zasa ostali s dcerou same...
u nas prsi...dne som dobrala antibiotika...a zacinam liecbu probiofix...koli mikroflore...inak sa mam ok...az to bude mozne este sa ozvem...pekny zb.dna vsetkym....pa

dd

Ahojte!
mnoo, my sa mame celkom fajn, ja este stale periem, ale uz pomaly budem hadam koncit :D, zajtra idem s kamaratkou kuknut po obchodoch, troska sa odreagovat no a v nedelu budeme mat mozno navstevu :) tak sa celkom aj tesim :). Vy sa pochvalte, ako sa mate, Radana, Maria, Noonaa??co porabate?
inak Vam zelam tiez prijemny vecer, a zrejme uz aj dobru noc :) a krasny ten predlzeny vikendik!

[zruseny12]

Ahojte...radana...antibiotika,celkom dobre znasam,ale dnes ma trosku zasa zarazilo,a trapi ma to trochu,lebo mi zacala sklovina na zuboch prednych sa nicit...tak som s toho trosku spatna...inak beriem ich do pondelka...takze este nic nemam vyhrate...prajem ti pekny vecer...aj dd,aj noonaa tebe...

noonaa

Ahojte, tento tyzden mam strasne vela prace...fu,mam dost,preto sa tu ledva ukazem...inak sa mam fajn:) padam unavou,napisem zajtra...dobru noc

dd

Ahoj Radana..ano, to verim, ze v takych pripadoch sa to ozaj neda, nespustit z dietata oci..aj manzel co ma taku malu sesternicu, 5rocnu..tak ona je tiez strasne ziva, uz od malicka vraj..a to ked k nim prideme na navstevu a vidia, aka je Betka, tak si jej mamina len povzdychne, ze to oni take nemali ani na minutku..ako sa inak dnes mate??mne sa prave zobudil pokladicek, tak idem k nej :) majte sa krasne a prijemny dnicek Vam zelam, vsetkym trom :)!