Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

....ja mam zasa odvcera bramboraky a acidofilne mlieko...tiez pletiem klobuciky...takze ty si vcera varila,ako pre rotu vojakov...tiez mam rada halusky...na vselijaky sposob...asi ten tyzden si ich urobim...diky za inspiraciu...ja mam rada aj knedliky z vajickom,ked je knedlik taky chrumkavy a k tomu kompot...maly ma nejaky zdr.problem?ak mozem vediet,lebo raz si nieco pisala,ale len tak skor nacala...ak chces vobec o tom pisat...
po zdravot.stranke sa citim celkom ok,poboliavaju ma kosti a klby,ale je to normalne,ale aspon nejaky problem vymizol,dufam,ze sa uz nevrati...:0))))......

radana

Ahoj Maria.Ked sa mam priznat,tak dnes som nevarila vooobec nic.Vcera som si to vsetko vycerpala.Bolo zle pocasie,tak som cely den varila :D-Halusky s bryndzou,halusky kapustove a halusky vajcove-tie zboznuje maly,potom som varila gulas a este zivansku.Takze mame navarene :D A ty co dnes varis?Ochladilo sa,tak som hned na ihlice nahodila par ociek a zacala som strikovat pulcak,tak si kratim volne chvilky :DTo je dobre,ze sa zdravotne citis v pohode.Snad sa ti uz polepsi a potom uz nebudes musiet chodit po tak neprijemnych vysetreniach ako je ta hadicka..

[zruseny12]

Ahoj radana,ja sa mam ok....no je smutny,ale mne to moc nevadi,len keby nebola taka zima po byte....aj dazd priroda potrebuje...len keby ho nebolo tak vela,co dobreho si varila?

noonaa

Ahojte mojeeee :)
no kym som si ja vase prispevky pocitala...
cez vikend sme boli na chate,dostala som nervy z neporadku,co tam je,lebo kazdy sa tam pride len zabavat,ale upratat nikto,tak som cele dva dni riadila vsetko,polku veci som od zlosti vyhadzala...no strasne,do toho tato zima...no,ale nebol to zly vikend,len nie som oddychnuta....ale v piatok sa dozivam dalsich narodenin,tak chcem ist s priatelmi trosku oslavit a zelezi mi na tom,aby neprisli do neporiadku...totiz na tu chatu uz viac menej chodi moj ocko s kamaratmi a tak to tam aj vyzera,a kamarati boli velmi prekvapeni,ked som z chaty v sobotu vyliezla aj ja a zapriahla som vsetkych,...hehe,tak,to ste mali vidiet,ako 22 rocna ,pre nich zaba,to tam organizuje :)))) starych capov...
horsi bol predprichod na chatu,zase scena u svokry,vrieskala,trieskala a potom odisla z domu....do noci...ide aj do menopauzy,ale my nikto pomaly nevieme,co jej vadii,lebo nic nepovie,len tu hra divadlo,ale ani ma to nevytocilo,ani nic,len moj drahy bol strasne mimo z toho...
ale inak sa mam dobre :)
maria,som uprimne rada,ze sa tvoj zdrav.stav nejako vyjasnuje a nieco s ahybe,lebo najhorsi je nevediet,na com clovek je,drz sa :)
a vy dve kcky,co je s vami? DD-podarilo sa ti schudnut kilecka po porode? ci si sa dala na nejaku dietu :))? radana-s tebou je co moja?

[zruseny12]

Ahoj dd,tiez som rada,ze mam antibiot.za sebou...hadicku budem musiet nejak zvladnut...tebe, nezelam aby si ju musela absolvovat...no k tym detom,ked si spomeniem na svoje...tak to uz ani nie je pravda...ze boli male...cas tak rychlo ubieha.A k tomu vyletu,chapem ta,ako ti je...ked ta s nimi netaha na vylet,ked sa clovek musi len nutit...prajem ti pekny den...

[zruseny12]

radana,u nas je tiez stale po starom...tiez u nas prsi...ale mne to nevadi,len keby nebola taka zima po izbach...inak sa mam vramci moznosti...a podla toho ako zdr.dovoli...diky,tu hadicku nejak prezijem,ale nie som stastna,ze musim ju zasa absolvovat...:0(((.....prajem ti pekny den...

[zruseny12]

Prajem dobre rano vsetkym....noonaa by ma tiez zaujimala,uz sa dlho neozvala,co je s nou...ako sa ma,ako to skoncilo so svokrou.
noonaa napis aj jej taky podobny list,/ako priatelovi/napis ako ti zalezi na jej synovi atd.ako ho mas rada...vsetko, co ta trapi atd.ohladom teba a svokri a daj jej ten list ......a bud sa svokra zamysli,alebo nie...tazko radit,lebo clovek niekedy sam sebe nemoze pomoct......prajem vela stastia/chcela som ti skor napisat,ale nemala som cas/

dd

Dobry vecer :)!
mno, my sa mame celkom dobre..ja som bola v sobotu po obchodoch s kamaratkou, som si kupila nove rifle, bo som cosi schudla a tie stare uz na mne viseli jak na strasiakovi :D..no a vcera sme mali cez obed koopu navstevy, bola tu aj sesternica s muzom a malym(maju o tri mesiace mladsieho od Betky..tak sa troska pohrali, ale normalne som sa pri nom utvrdila, ze Betka je ozaj zlate dieta..no co ten tu vyvadzal len pri prebalovani plienky..) a poobede sme boli u svokrovcov na chvilu pozriet..mania spolocneho vyletu ich este nepresla, chcu ist tuto nedelu(priznam sa, mne sa nechce s nimi..) no a dnes sme tak pomaly papucovo..cely den prsalo, tak sme troska posedeli doma :)..
Maria, som rada, ze si liecbu antibiotikami zvladla, teraz uz ide snad ta prijemnejsia faza..hadicku nezavidim..musi to byt hnusne..ja som na tom este nikdy nebola, ale uz len pri predstave mi je zle..
hmm..inak som zvedava, ako sa ma Noonaa a co nove u svorky..
zatial sa teda majte krasne, prijemne dni Vam zelam a vela zdravicka!

radana

Maria,u nas je vsetko po starom.V sobotu sme boli na autosalone,tak sme si urobili taky volnejsi den.Vcera sme mali papucovu kulturu a dnes sme chceli ist na zahradu,ale uz od vecera prsi,takze nic z toho.Od rana som varila a teraz som nacala pulcak.A vy ste sa mali ako baby?Maria,ked pojdes na hadicku,budem drzat palce,snad uz budes mat vysledky v pohode..