ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
no tak u nas mozes sporit,ale inym do vrecka...ked sme byvali v rod.dome tak sa dalo usetrit,tu nie...v panelaku...
U nas este nekuria,ale vo vnutri mame stale nejakych 25 stupnov.Celkovo tu mame dost teple byty,zvyknu nam dost vracat za kurenie.Ale mame merace,tak ako gazdujeme,tak mame :)
ja uz ani vonku nevesam pradlo...mam ho v izbe na susiaku,a zacali topit,tak aspon nebude suchy vzduch...inak fakt vonku je zima...ale,uz ani inak nebude...
....ja som skor myslela,ze je to nejaka vesta-ked pulcak.No kazdy mame svoje narecie...sme slovaci a niekedy si nerozumieme...:0))).......
Pulcak je slengovo nazvany pulover.Bola som vesat pradlo,ale vonku je nenormalna zima.Brrr
...viem aka,je to velmi pekna farba a aj kvalita je vyborna a je aj velmi tepla...ja mam teku cervenu,zltu a chcela som si aj tu marhulovu kupit,ale ked som zacala mat problemi tak som zistila,ze nemozem na hole telo vlnene svetre,tak som zacala kupovat take bavlnene veci...a co je to ten pulcak,alebo ako si pisala...
Vlna sa vola SPORTIMO to je ta z lidla.Je farby takej marhulovej.
...a z akej vlny pleties?
...tak to mas pravdu,lepsie sa zije,dufam,ze to tak uz ostane...NAVZDY....ze uz nebudem citit nikdy unavu...mne sa niekedy zatvarali oci,zaspavala som normalne v aute,v praci...bolo to hrozne v autobuse...a neda sa to moc ovladat,viecka padaju same...no nechcem moc chvalit,aby som to nepokazila...a neprivolala naspat...
Som rada Maria,ze sa ti polepsilo.Mozno si naozaj potrebovala byt preliecena a toto ti to sposobovalo.Dufam,ze sa tak zdravo budes citit aj nadalej.Vtedy je clovek vyrovnanejsi a veselsi..
je to dobre,lebo aj ty si chvilu oddychnes a urobis, co treba,lebo viez,ze je pod dohladom...clovek si az vtedy zacne vazit zdravie,ked ho strati...alebo ma v okoli choreho,vtedy pochopi ake je vzacne v zivote...inak sa zdravie berie,ako samozrejmost...kym nepocitime nieco zle...
...ja moc nechcem o tom pisat,ale radana,ja sa teraz citim velmi dobre,i ked ma bolia kosti a klby...ale unava akokeby vymyzla zo mna...aspon zatial...dufam,ze to tak aj ostane...