OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...aha,takze vam to len pomoze,tak to je ine...no nam tu mali zateplovat,ale nic sa nedeje...a ani tak skoro nebude diat,ved uz je koniec leta a nic...ja sa uz tym nezaoberam...nema to cenu...asi budem koncit z PC,lebo dnes som bola dost,a tiez mi skodi ked som dlho pri nom....takze sa ozvem zajtra az to bude mozne...pekny vecer prajem vsetkym trom radana tebe,aj noonaa tebe aj dd...pa

radana

Chapem Maria,tak ani nepis,keby ta to malo nejak poskodit.Aj my sme byvali na vychode a kvoli malemu a konec koncov nam to pomohlo aj pri praci sme sa prestahovali na zapad.A tu je lepsie :D O tom zateplovani viem,ze v lete budeme mat chladnejsie.Pravdu povediac by som to v lete aj privitala,lebo je tu naozaj na nevydrzanie teplo.Mavame cez 30 stupnov.Uz sme premyslali nad klimou,ale to sme potom zavrhli,kvoli zdraviu..Mame byt otoceny vychod-zapad a bocna stena je juh,takze naozaj je tu velmi teplo..

[zruseny12]

zatial nechcem o tom pisat,lebo tu chodia aj ludia, ktory to mozu rozkriknut u nas,hoci aj tak mozno sa to rozkrikne,ale nie odomna...koli praci,by som chcela...a aj niekde kde budeme platit menej,lebo toto su zbytocne vyhodene peniaze...
a radana ty vies,ze ked vam zateplia bytovku/a mate ju teraz teplu,ze v lete budete mat v izbach ako v chladnicke?/nad tym neuvazuju...?to mi jedna povedala,ze jej znama si dala tak zateplit dom...vsetko a teraz ma v lete zimu v izbach...

radana

Ahoj Noonaa,tak ked to neni ten tvoj chlap,tak tamtoho posli do kelu :) Ale nie,teraz vazne,ked som dobre rozumela,tak ide o zamestnavatela.No co uz..Asi mu to pocasie nerobi dobre..

noonaa

Ahojte....ano,som tu teraz pomenej,lebo ma tolko roboty,ze sa mi dnes az plakat chce..od rana makam a toje uz 19hodin a stale mam co robit....ale ak dnes nie,tak zajtra ma uz vazne porazi....zle pocasie an nestiham vnimat popri praci
akurat,zlych ludia.zial....ale tym nemysluím vas,samozrejme,len jedneho chlapa,co si na man kompenzuje svoje komplexy...skoda reci...ale ten moj to nie je

radana

Hm,aj v nasom meste je vela takych blokov,kde musia dost doplacat za telo a teplu vodu.Nas cinziak budu zateplovat,sice neviem,naco,tym,ze nam tolko vracaju,nam bude dlho trvat,kym sa nam to bude rentovat.No ale dobre,ako myslia..A kam sa chcete odstahovat,ked sa smiem opytat..

[zruseny12]

mame,ale oni maju take vypocty,ze sa ani herkopater v tom nevyzna...mi este doplacame...ja to uz neriesim,lebo by sa clovek musel zblaznit,keby sa nad vsetkym rozculoval,i ked ta to stve,co mozeme robit...nic...ale chceme sa odstahovat prec...tak uvidime,co bude dalej...

radana

Mate aj merace?Nam kazdy rok vracaju nejakych 15000 a to sa da povedat uz o usetrenych peniazkoch a to my minieme dost vody,lebo maleho musim minimalne dva krat za den sprchovat..

radana

Pradlo vesiavam vzdy vonku.Mam ho kazdy den neurekom.maly je stale plienkovany,tak denne periem postelne a pyzamko,takze u nas sa pracka nezastavi..Ale inac sa to neda.Muz nadava,lebo kazdych 5 rokov menime pracku..Ale co mam robit?