Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

To s tou kavou poznam.ked nepijem kavu,hned ma boli hlava a som potom aj akasi unavena.A pri malom si cez den pospat nemozem.Kto vie,co by vyviedol..V utorok ideme s muzom na preventivku k zubarke a mam podobny problem ako ty.Asi pred tyzdnom sa mi odlupilo zo sklovinyz predneho zuba.Nesla som za zubarkou,lebo uz dva mesiace mame termin na buduci utorok,tak to pocka.Som zvedava,ako to doriesi :(

[zruseny12]

Ahoj dd,mne sa tiez pokazili zuby,koli vapniku,ale vsetko v zadu...a v predu su pekne...no a teraz toto...ked sa zacnu aj v predu ako budem vyzerat...ako baba jaga :0)))).....uz mi len bradavicu na nos/dufam,ze mi tam fakt nevyrastie a do nej chlup..:0))))..../vlasy mam dorypane koli vapniku,teraz zuby...no pekne...
...ako pises ty dd,aj ja sa snazim udrziavat i ked som chora a to potom je zle,lebo niekto si mysli,ze mi nieje nic...ked dobre vyzeram...tiez by som nemohla,byt len tak to je uz v povahe...ale nikdy na chudnutie som diety nedrzala...
takze betka spi,ale uz je urcite hore...tak mas zasa co robit,poznam to,tiez som musela behat,za detmi,chvilu som ich nemohla necha samich,ale aj tak to boli pekne casy...rada na to spominam,a ked zacali rozpravat,tolko sme sa nasmiali,tie ich skomoleniny...sak to vidis sama na Betke,maju svoje slovnicky...tak maj sa krasne,lebo urcite prides k PC az vecer a ja tu zasa nebudem...pekny zb.dna...a pekny vecer ti prajem....

[zruseny12]

radana...no nedari sa mi,nevypila som rano,ani poobede ,a podla na mna taka unava,musela som si ist na chvilu lahnut...takze asi budem musiet zatial aspon jednu denne a postupne vysadit ak to vobec bude mozne...
ja som aj niekde citala,ze sa ma postupne vysadit...ale ja som myslela,ze to zvladnem hned,ale asi nie...a teraz ma este aj zacina boliet hlava,tak aj tk si pojdem kavu uvarit...ale aj tak je to pokrok,ze staci len jedna denne,mne ani kava nechuti,nejak extra,ja som ju zacala pit koli unave/a ako ty radana pises,bol to moj zivota budic/....
na spanie je lepsie chladnejsie,ale nie zima zasa...mam aj pracku vzduchu aj vesam pradlo na susiak,tak to vlhne vzduch,ale ked sa otvori okno,ide aj cerstvi vzduch...

radana

Maria,ako sa ti dari vysadit kavu?Ja som to uz skusala,ale nevedela som to.Je to moj zivota budic.. :)))Strasne ma potom boli hlava,asi je to uz zvyk..No s tou zimou mas pravdu.Mam radsej,ked je chladnejsie,nez by malo byt prekurene.V zime tych 21-22 stupnov.Decka maju v detskych izbach teplejsie,ale to ja nemusim..

dd

Ahojte! :)
no, konecne som sa sem dostala :D. Betka spinka, tak je na chvilku volnejsie..inak Vam vsetkym trom zelam krasny dnicek, aj ked zamraceny a studeny..fuuh..sa citim ako koncom oktobra :( tak je vonku..
hmm..pozeram, ze Ste zas dobre obediky navarili :). my sme s maminou sosovicovu polievku a zemiakove placky(podlesniky sa to tusim vola normalne..)
Maria - verim, ze mas z toho asi zmiesane pocity..ja som si kedysi olupla kusok skloviny na prednom zube a je to divny pocit..ja na tom nie som so zubami nejak slavne, aj ked sa o ne staram, nevrtane mam uz len predne a novo vyrastene "zuby mudrosti"..
Noonaa - nuz, ja na vyber jaksi nemam :) nemozem sa opustit ani nic podobne, uz len kvoli svokre, kvoli tomu aka je..nechcem dopustit, aby sa Betka dostala do jej ruk..preto sa snazim zit a drzat pri rozume.ale tak pomaha mi aj manzel, nechce aby som sa nejako "zabednila"na materskej :).

[zruseny12]

...mozno,ze ty nie si tak zmrznuta ako ja,ale ja musim mat teplo...inak ja kavu chcem prestat pit,uz ani rano som ju nepila,a nechybala mi,som zvedava, co teraz poobede...ale s tym prekurenym bytom mas pravdu,tiez to nie je dobre byt v nom...ja tiez vetram,a v noci spim pri otvorenom okne...inak by som nezaspala...

radana

Ja si idem zaliat kavu a urobim si konecne od rana relax :-D Predstav si,aj nam zacali od rana kurit.Tak som povypinala radiatory,lebo nam hned naskocilo 26 stupnov a zbytocne prekurovat nebudem.Aj teraz vetrame,lebo je tu horuco,darmo mam radiatory vypnute,ale tie trubky,co idu do hornych bytov vykuruju aj tak..