Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Ahoj Maria.Dnes som robila palacinky.A hned rano som spravila hrachovu polievku. :) U nas sa halusky uz vcera dojedli..Dobru chut..

[zruseny12]

Ahoj dd,no mam este nejake nejasnosti,ale nezaoberam sa nimi,lebo aj tak to nepomoze,zacala sa mi sklovina odlamovat z prednych zubov,a vies ake to je...mam celkom pekne zuby/aspon v predu..a tym ako mi chyba vapnik,tak asi pojdu do haja.../
a zacala som chudnut aj napriek tomu, ze jem a mam malo pohyby,ale zaujimave ,ze len na rukach-zistila som to podla hodiniek-remienok je volnejsi a davam stale do jednej dierky...tak neviem,co sa deje...dufam,ze to je len nieco prechodne...lebo inak som podla vahy pribrala z 59kg na 65kg odkedy nechodim do prace...no,ale uvidime,aspon ,ze ta unava opadla,vcera som mala len jednu kavu a stacilo a dnes pijem caj zeleny s nejakou opunciou,tak uvidim ci budem potrebovat kavu...
stahovanie ti nezavidim,viem ,co je to,ale aj mna caka stahovanie,ale neviem este kedy,je to vo hviezdach...ked nam to vyjde...
zelam ti pekny den prezity s malou Betkou....zatiel pa

[zruseny12]

Dobre rano...noonaa...no s tymi chlapmi mas naprostu pravdu,ja som zazila aj taku vec,ze otravoval chlap a potom to otocil,ze ja som chcela nieco...:))))....chcel si pohladit svoje eggo...ja potom takeho chlapa nemozem ani citit,dviha sa mi z neho zaludok...a stane sa aj taka vec mi,ze sa na niektoreho len usmejes a uz si namysla...no proste muzi...
inak,ja rada varim a vypekam a robim vselijake speciality,podla seba....
co mam na plane?asi za dva hod.ma prist kurier a piviest mobil,tak cakam kedy pride,nic take nebudem robit,az potom,ale potom zasa asi varit,varim len pre seba,ale musim,lebo musim jest normalne nie len blbosti...u nas je tiez zle pocasie,ale uz nam topia tak mne to nevadi...

noonaa

Dobre ranko :)
ako je skaredoooo,joj:( musime si spravit pekny den....
tym chlapom sa nezatazujem,je to proste niekto,kto sa raz do mna hroooozne zalubil, pvest mal takeho,akoby kurev...ka a ja jedina som mu nepodlahla,tak ho to drzalo....potom sa aj zemnil,akoze snazil sa,ale nevedel pochopit,ze ja mam vztah...no ateraz,ke duz mababu,chova s atak,akoze ma ponizuje,snazi sa o to, dava mi najavo,ze teraz uz niekoho ma a ona je super,krasna...stale mi dava najavo,ze uz spolu spavaju,no take hluosti,co ma nezaujimaju,tym mi chce dokazat,ze nie osm jedina a ze je zo mna vylieceny...co som rada,ale takymto spososbom,ved som mu nic neurobila,len som h nechcela...typicky chlap....nemam co dodat
DD-tak to sa ti super podarilo schudnut,to ja rada pocujem,bo niektore maminky sa po porode dost opustia,je to tazke obdobie,ale trosku snahy,aspon po tom prvom roku je super
Maria, Radana- co vy mate dnes v plane ?ja ked citam,co vyvarate,lutjem,ze nie osm vase dieta :)))))

dd

ozaj, Noonaa, tusim som Ti zabudla odpovedat na otazku ohladom kileciek po porode.. :), ano, nastastie sa mi to podarilo schudnut..cez tehotenstvo som nabrala z povodnych 50-51 na 68..cize dokopy nejakych 18kg..hned porodom odislo 10kg a dlllho som sa pohybovala okolo tych 58kg..ale teraz sa to konecne pohlo a uz som okolo tych 52 :) s cim som az nadmieru spokojna, obleciem 99%svojho povodneho satnika..a nemusela som mat ani dietu..proste to slo nejako samo..ale citala som, ze k chudnutiu po porode dost pomaha, ked zena dojci a popri tom si dopraje aj dostatok spanku a nestresuje sa..:) mozno aj to zabralo :)..

dd

Ahojte moje zlatee!
no, konecne som sa sem dostala a pocitala Vase prispevky :)..
Noonaa - fuuh, tak to mas teda ozaj "super"..na chate organizovat starych chlapov a este trpiet toho zakomlexovaneho..uff..no v kazdom pripade drzim palceky, nech tu pracu cim skor dorobis, aby si toho mala menej!inak s tym listom, co pisala Maria, mozno by to bol dobry napad..ale ktovie, ci by to svokra pochopila..pretoze ta moja nechape nic :D.
Maria - som rada, ze sa citis lepsie :) nech by to tak zostalo aj nadalej!my sa inak tiez ideme teraz stahovat do bytu, co ma svokra..tak som zvedava, kolko sa bude platit..a ci nam budu svokrovci prispievat ako slubili :D.ale ideme tam hlavne kvoli manzelovi a dcerke..manzela dnes prijali na Ing.studium, tak v pondelok nastupuje..no a kvoli dcerke, ze tam je vsetko poruke v meste..aj obchody, aj nemocnica..proste vsetko..ja by som radsej aj do podnajmu, len aby sme neboli na svokrovcoch "zavisli"..
Radana - my sme min.rok v lete byvali u nasich v rodinnom dome, ale v hornych izbach..a tam bolo priserne teplo, sa nedalo poriadne ani spat..tento rok sme byvali v dolnych izbach a tam sme mali aj v case najvacsich horucav v noci max.24stupnov, takze labuzo :D ale teraz, ked uz sa schladilo, tak sa musi zas prikurovat,aby nam tu dole nebola zima..
hehe..inak dnes som si zasa vypocula od svokricky :D..a to sme sa videli dnes dokopy asi tak hodinu a pol..ale uz sa nad tym nerozculujem..skoda si nicit zdravie.preto som pisala Noonee, ze ci by ten list jej "svokra" pochopila..a este som dosla vcera na to, ze sa nam musela hrabat na chalupe v izbe..coz ma dost nastvalo a mienim jej v najblizsej dobe oznamit, ze si to nezelam a ziadam, aby sa nam nehrabala vo veciach, kedze je to nase sukromie..takze tak..tak som mala aj ja dnes veselo :D.
inak Maria ma pravdu, chodim sem malo aj to len vecer, ked uz Betka spinka..cez den na to nejak nie je casu..dnes sme boli v metre nakupovat nejake veci, co budeme potrebovat do domacnosti..tak hadam zajtra uz bude volnejsie a pripojim sa aj cez den :)..
zatial sa majte krasne, zelam nadherne, aj ked uprsane dni no a vela vela zdravicka vsetkym :)!papa

radana

Ahoj Maria,idem uz aj ja z netu dole,musim maleho osprsit,dat mu jest..Potom kukneme panelak a pojde na kute.Ak sa mi podari,potom este pozrem,ci ste tu nieco este napisali.Prajem vam dievcata pekny vecer..