Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

S nim je to trosku tazsie,nez so zdravymi detmi.Napr.co sa tyka cestovania,nehrozi,ze by nastupil do vlaku,alebo autobusu.Nema rad vela ludi pokope..

radana

Chodi na PC,ale vacsinou na synov,lebo tam mu dobre spusta hry,potom zvyknu hrat spolu play station.Ked ide na tento pocitac,tak si vacsinou kresli,alebo mu tam nahodim obrazok a on si ho vyfarbuje..Jeho velmi ukludnuju pesnicky a pri nich velmi rad pozera klipy..Ale ani rozpravkami nepohrdne,len potom mame problem,jak ideme okolo dracika,lebo kazdeho rozpravkoveho hrdinu chce a neda si vysvetlit,ze vsetko sa kupit neda..

radana

Maly cese plysove hracky,to je jeho najoblubenejsia cinnost a pri tom sa hupe na hupacom kresle a ma pustene pesnicky v telke.Pred chvilkou si skladal garaz z lega,ale pri tom sa moc nezabavil..

[zruseny12]

....zatial bolenie hlavy sa nestupnuje tak uvidim...co bude...
asi viem,aka vzorka...ja moc vzorky nepletiem,ale to som uz pisala,a co robi maly?je pri tebe?

radana

Maria,to je v pohode,rada srandujem :D Strikujem ho sebe.Na spodku je dierkovana vzorka take listky do stratena a smerom ku vrchu hladko..

[zruseny12]

....no sak,neviem,ze sa flakas a nepleties...:0))))...../nie je to sranda,neber to vazne/...sak zima este len pride...a komu ho pleties?a aj vzorku nejaku?som ale zvedava...

[zruseny12]

...ja som si uvarila caj zeleny,ako rano tak uvidim...co bude...u teba je normalne,ze si nemozes lahnut,ja mam klud,lebo som sama,tak mozem si lahnut...
a tie zuby?vyzera to tak,ze pojdu pomaly vsetky predne,vydno na nich take fleky dnu,akokeby boli dute...a zmensovali sa...ale kym sa mi neodlomilo zo zuba tak ma to nestvalo,teraz uz ano,ale co uz...ked sa bude dat dam si korunky,alebo uvidim tiez co mi povie zubarka,co sa oplati...len nerada by som uz v 40rokoch prisla o svoje zuby,ale asi pomaly pridem...ako daleko si radana z polovrom,ja som uz doplietla aj zosila klobucik...je uz hotovi...