ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Ahojte dievcata.Mne sa podarilo dostat na net az teraz,aj to som tu len na nejaku hodinku,lebo potom musim ist pre maleho.Ako sa mate?U nas dnes nic moc,dokonca by som to zhodnotila,ako hrozny den :(
Ahoj radana...ja som pozerala vcera spravy,a potom modre z neba...inak sa chystam dnes umyt okna,ale PC,budem mat zapnuty,ak nahodou by si sa ozvala.../vcera som umyla v kuchyni,lebo uz boli spinave/co ty planujes?
Pekny den vamm prajem...vsetkym trom...
dd...prestala boliet,a este som umyla aj okna,lebo mi to nedalo,boli take spinave...a plno pavuciny...lebo uz ak bude zima,tak sa budu tazko umyvat/hoci si myslim,ze este bude mozno teplo,este nas pocasie prekvapi,si myslim...dnes sa chystam na okna v deckej.../
...ja lutujem,ze som im nepisala niekde do slovnicka ich slova...ako hovorili...
dcera tak isto nevedela povedat K...tak hovorila napr.KUKURICA-TUTURICA,KON-TON...no to sme sa nasmieli.
Alebo,raz isla po schodoch s ocinom,a povedala mu...OCI,DAJ MI RUKU ABY SI NESPADOL...a to mala tak 3roky...
alebo sa pamatam,ked jedla polievku a vytahovala z taniera zeleninu atd.a ja jej na to...ROMANKA,JEC VSETKO ZA RADOM...a ona mi na to...MAMKO,SAK RADO TU NIE JE,TAK AKO MAM JEST ZA RADOM.../mam brata ,co sa vola RADO,az potom mi tuklo, ako to ona mysli/
alebo boli sme u znamej v CZ,a nieco nam vysvetlovala...a znama jej hovori...NO,SAK SA UZ KONECNE VYMACKNI...a dcera na to...JA NIE SOM CITRON,ABY SOM SA MACKALA...no to sme sa valali...
a to mala tak 3-4roky...
no a tak by som mohla pokracovat,aj syn mal spravne hlasky....ale sak to sama uvidis aj u svojej BETKY...
a inak je zdrava?sluzi jej zdravie?
zelam ti prezit pekny den s nou...pa
Dobry vecer Vam prajem!
Maria - dufam, ze bolenie hlavy preslo a ze si prezila prijemny den :)..s tymi dietami som ani ja neni kamaratka..tiez som este ziadnu nedrzala a ani sa nechystam :).s Betkou sme si zasa uzili poobedie a vecer az do 22.akosi sa jej nechcelo zaspinkat..no a tie jej hatlaninky uz zacinaju :D minule som jej povedala, ze Ty moje trdlo..a ona zopakovala tlllo..sme sa tak nasmiali :D jak sa to snazila napodobnit, no uplne je uchvatna!aj vonku sme boli na par minutiek, ale je priserna zima..
zatial sa s Vami lucim, zelam Vam dobru noc a krasne sny! :) papa
Ahoj Maria,si este tu?
...takze ja sa na dnes s vami lucim...prajem vam pekny vecer...vsetkym trom...pa
pa....
To ano,mam stastie,ze mam dobreho manzela..Maria musim uz koncit,vecer sa este ozvem.Ahojte..
....ja som uz dala kvety z balkona do izby,lebo uz vydno,ze im nerobi dobre zima...uz su take skrehnute...chudatka...
jasne,ty uz vies presne, co na neho plati,co ma rad atd.ale ked ti pomaha aj rodina tak to mas dobre...kazdy mame svoje trapenie...v zivote...