ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
No vidis,u nas by si to mala jednoduchsie,umyt len z dvoch stran.Nemame srubovacie okna..Stale nedojdes poumyvat?
radana,co si vybavovala?dolezite?ak chces o tom pisat...
dd,aj mala asi s vami vari,nie?vsetko musi robit...sef kucharka...:0)))).......
radana...len si ich umy sama...nebud leniva...:0))))....../ja som ich umyvala,ale len tak zvonku a zvnutra a ramy,nesrubovala som ich...ale uz by bolo treba....
Ty asi este stale drhnes tie okna,ale ved su uz urcite ciste.Stale cakam,ze prides poumyvat aj k nam Maria a ty nic :(
Prave som vybavovala jeden velmi dolezity telefonat,ale uz som na prijme.Okna mas uz umyte?Mohla by si dojst aj ku nam..
Ahojte!
no :) a som tu..Betka zasa spi, dnes sme s maminou gulkali cesto na trhane halusky :D to ste mali vidiet :D sme sa isli usulat tiez!aj dzus po nich porozlievala, ale ake su dobre, mnam :D.no s tymi hlaskami je to pravda..pamatam si ako sestra vravela miesto kukurica - kucika a miesto hviezdy - medaga :D.inak mam Betke zalozeny taky zositok, kde sa jej snazim pisat take "medzniky", aj kedy a ktory zubok jej vysiel a co vystraja..uz som ho dlho neotvorila, tak musim na tom tiez popracovat :).a tam jej chcem pisat aj tie jej hatlaniny:) sestre ked sme uz starsej rozpravali, ako ona blabolila, tak sa tak sulala od smiechu..tak nech sa aj Betka potesi :).zdravicko nam zatial sluzi dobre, aj v tom mame velke stastie, ze pri zubkoch neschyta vzdy nejaku chorobu..dokonca jej teraz vysli 3stolicky a ani som o tom nevedela, zistila som to az uz ako bola ta jedna skoro cela vyjdena a dalsie dve uz prerezane..som skoro odpadla :D ked som jej nakukla do ustociek.takze sa ozaj nemam preco stazovat zatial :).aj vonku sme boli na chvilocku, ale dost fukal vietor.keby nie toho vetra, tak sa to celkom este da zniest.ale je uz zima.no aj napriek tej zime Vam vsetkym trom zelam krasny zvysok dna, Maria - dufam, ze okna poumyvas v poriadku docista :).aj ja budem - ale az na byte ked sa prestahujeme..no a nech sa Vam dari!papa
radana,tak urcite nie...:0))))....
Maria,ale vsak to snad nebude az take zle..
...takze sa ani asi nezrazime na PC...pekny den radana...