ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
okres Kosice..
...aspon okres napis, nemusis presne mesto...
...a kde presne cestujes,ak mozem vediet?na vychod?
...pomahaju,ale dnes som si precitala,ze treba aj dietu drzat aspon 48hod.tak asi zacnem...banany,topinky,voda,ryza...boli ma hlava,asi mi chyba kava...pojdem sa prejst...lebo mi praskne...tak okolo 19:30hod.az skoncia spravy....co ty robis?
Aj ja som dnes nenormalne unavena.Zaliala som si kavu,lebo mi ide roztrhnut hlavu.Pred chvilou som dosprchovala maleho a ja si tiez musim este dnes umyt hlavu,ale nechce sa mi.Ale inak to nejde :( Zajtra nahle cestujeme na vychod.Musime ist na pohreb..
Zajtra to nepojde.Myslela som,ze ked si uz taka rozbehnuta v tom umyvani,nebude to problem.Ale teraz uz vazne-ako sa mas?Ako sa citis?Pomahaju ti tie probiotika?
....tak prid ty mne umyt...ja som uz taka dobyta,ze mam dost,zajtra ta cakam...:0))).......
Hm,tak to si mi moc nepomohla a ze kamoska..:)
...ani nahodou,mam svojich dost...a zajtra by som chcela dalsiu izbu...len si umyvaj....:0)))....
Maria,vybavovala som jednu velmi smutnu vec..