Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...pekny den vam prajem vsetkym trom....
dd,ked ta bolia lytka jec banany...jeden denne/radil nam to RNG,a ja som zacala jest a vymyzli tie krce.../mas ich take napnute,ked vela stojis nie?aj ja som to mavala a dostavala krce a to stalo za to ked ma chytil...:0((((....
tak prijemne stahovanie...pa

dd

Ahojte!
Maria - to verim, ja tiez nemam rada robotu rozdrobenu na kusky..inak, ked mam narocny den, tak aj ja sa citim tak zvlastne, ako keby ma boleli kosti..ale len v lytkach..nikde inde.je to take zvlastne..ale zase nebolieva ma to casto.
mno, neviem, ci Noonaa na nas zabudla, mozno len ma vela prace alebo co..ja som tiez mala chut teraz za pc ani nesadnut, ale nakoniec som sa sem posadila..bola by to ale skoda, ak by zabudla..tak dufam, ze sa tu cim skor objavi :)!
inak Vam vsetkym trom zelam dobru nocku a krasne sny!majte sa pekne..
ja tiez neviem, ako a kedy sa tu zajtra objavim..ideme sa stahovat na byt, manzelovi zacina v pondelok skola, tak aby nemusel dochadzat busom od nasich, ideme na ten byt, to bude chodit len MHD..ach..len dufam, ze to tam nebude viac nervov ako prospechu..drzte palceky..

[zruseny12]

pekny den prajem...vsetkym trom...
dd,mna najviac bolia kosti,klby a svaly...ked viac sa namaham...nemozem teraz vela veci naraz robit,musim si robit prestavky medzi pracou...ked si predstavim,ze som niekedy makala,a nikdy ma nic nebolelo...a teraz ako tintitko...nemozem vkuse robit...to ma dost stve...:0((((.......
taku pracu na etapy nemam rada...
noonaa uz asi na nas zabudla,ja dnes tiez idem prec od PC,lebo sa necitim dobre,ked pri nom stale sedim,tak dnes si dam pauzu...u nas prsi...chcela som umyt dalsie okna,ale necham to az na druhy tyzden...
zatial sa majte krasne....pa

dd

Dobry vecer zienky..
Radana - v prvom rade uprimnu sustrast..je to velmi smutne, ja som bola minuly tyzden jednemu ujovi susedovi na pohrebe..
Maria - no sa Ti ani necudujem, ze si cela dolamana..moja mamka byva vzdy tiez..kym okna poumyva..ale tak dufam, ze do zajtra to uz bude ok :).no s tym varenim mas uplnu pravdu :) Betka musi vsetko vidiet, pri vsetkom pomahat :D a najradsej oplachuje riady..to ako vidi moju maminu, ze vytahuje misku na oplachovanie riadov, tak uz taha stolicku, ze sa na nu postavi, vola baba hopa a tak ju musime dat na tu stolicku ku drezu a ona sa tam clapka v tej mise,prelieva si vodu z jednej misky do druhej dokym mamina poumyva riady :D ale tak je ticho, ani nepipne :).
Noonaa - a Ty si kdee?? :) dufam, ze sa mas dobre a ze priatel aj s potencialnou svokrou posluchaju :)!
zatial Vam vsetkym zelam dobru noc a krasne sny!majte sa pekne :).

radana

Tak ahoj Maria.No bol to blizky clovek-bola to manzelova mamka,dlhsie sme sa striedavo o nu starali,ale teraz posledne bola uz doma a so svagrom sme sa skladali financne a ju chodili opatrovat krstnata tiez zdediny,kde byvala aj ona..

[zruseny12]

...to je pravda,niekedy je stress silnejsi ako clovek...tak prajem uprimnu sustrast...asi to bude niekto velmi blizky,ze?nechcem vyzvedat...idem von,lebo mi praskne hlava...zatial...sa maj krasne...pa

radana

Dnes toho bolo moc.. :( Najprv sme nevedeli,ako to doriesit s vencom a s kyticami pre deti a nakoniec sme sa dohodli,ze daju urobit tam a my im zajtra zaolatime za ne.Ved ked by mi to dnes urobili,tak od 17-tej hodine do zajtra poobedia by vsetky kvety zvadli..

radana

Mna boli hlava zo stresu.Neznasam mesiac september.Kazdy rok nam niekto z rodiny v mesiaci september zomrie :((((((