ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...sak to tak byva,das plno penazi a dokopy nekupis nic...ale minule boli dobre zlavy...v Lidlu...aspon my sme na nich natrafili...zemle len po 0,90halierov...a vela inych veci,stehna kuracie mali lacne...dost sme toho kupili...a vyslo nas celkom lacno...ale to bola nahoda,ze sme na to natrafili...
vcera som piekla OVOCNY KREMES.... a je vyborny...mnam....:0)))....
No uz sme po nakupe.Boh vie co to nebolo.Minuli sme cez tisicku a dokopy nic sme nekupili.. :(
...aj tebe prijemne nakupovanie...ahoj
To sa aj u nas hovori,ze ked cez pohreb prsi,ze ten clovek place za zivotom,ze mu tu na tomto svete bolo dobre..U nas prsi a manzel ma nahovara,aby sme skocili do bily teraz,tak asi pojdeme.Potom sa este ozvem,jak sa vratime.Zatial ahoj a pekny dnik prajem..
....u nas neprsi,ale je zima...u nas sa hovori,ze ked cez pohreb prsi tak ten clovek chcel este zit...
treba rozhybat stare rozvrzane kosti..:0))).....
Dik,ze si na nas myslela.Cely pohreb prsalo,ba dokonca lialo.Bolo to hrozne.Aj dnes prsi.S tou prechadzkou mas pravdu..
...ja som vcera na teba myslela,ze to nemate lahke...tiez chcem ist poobede nieco dokupit a prejst sa...lebo vela sedenia tiez skodi...
U mna tiez varenie,teraz momentalne uz treti krat perem a potom skor len taky relax,lebo zo vcera na mna dolahla nenormalna unava.Decka este spia,dosli sme neskoro vecer.No a este chcem ist dokupit nejake potraviny do bily,ale to pojdem az poobede..
Ahoj radana,ako vzdy...varenie upratat a pliest...taky bezny den...a ty co mas na plane...dnes sa citim lepsie,ale nemozem prehanat s PC,aj to zo mna taha energiu...silu...
Ahojte dievcata.Dd,dakujem za prejavenie sustrasti,pohreb bol velmi smutny,bolo to hrozne..Celkovo bol vcerajsi den velmi narocny.Od rana sme cestovali na vychod a potom k veceru zasa nazad.Ta cesta bola strasna,neviem,ale niektori soferi si mylia cestu s pretekarskou drahou.Co stvarali na ceste nebolo normalne,dokonca sme stali v kolone,lebo pri motoreste ciel bola este poobede tazka havarka a este k veceru odpratavali nasledky nehody :(Pocasie je u nas hrozne..Noonaa sa dajak dlho neozyva..Dd prajem prijemne stahovanie.Maria,ty co chystas na dnes?Ako sa dnes citis?