OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

dcera mala spagety...a ja si varim ryzu...urobila som si taku dietu na gastritidu 48hod.ale ten kremes som musela ochutnat...pijem harmancekovy caj...lebo som citala v knihe JEDLO AKO LIEK JEDLO AKO LIEK...ze by sa mala drzat aspon 48hod.dieta...ale aj tak neviem ci to k niecomu bude...je to koli zaludku...aby sa upokojil...ja som tiez neskoro ranajkovala,tak az teraz si robim obed ja...momentalne pijem harmancekovi caj...uz mi niekedy sibe s toho, co mam jest...:0((((............keby bolo na mne tak jem vsetko za radom...ale mam obavi,aby som si nejak neposkodila,zasa zaludok...
inak u nas fuci vietor...a je dost chladno...

radana

My mame lidl asi 150 metrov od nas,takze som tam pomaly kazdy den..Dnes budeme mat pecene kurca a potom aj pecienku s ryzou.Dnes mame taky oneskorenejsi obed,lebo sme dost neskoro vstavali..Len pred chvilkou sme doranajkovali..A ty co mas dnes na plane?

[zruseny12]

...to maju dobre veci,ma pravdu...tiez je asi mlsny,co?...ja som kupila pomaly 70zemle a dala som si ich do mrazaku,lebo Lidl mame asi necelych 30km...aj vysocinu rada kupujem z Lidlu...dost veci...a len malo z tesca...dokonca aj farbu na vlasy som tam objavila...Garnier...pekny odtien..aspon mne sa paci...co mate dobre na obed?

radana

Do lidla chodime aj my radi nakupovat.Pokial boli rozky a zemle po 90 halierov,tiez som ich kazdy den kupovala tam.Nas maly hovori,ze v lidli maju same dobre veci.. :D