ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
diky...to mate uz aj veceru...:0))).....tak ja uz fakt koncim...pa
Napodobne Maria.My sme prave doobedovali :DDD
prajem pekny vecer radana...aj dd a aj noonaa tebe/i ked noonaa sa nejak neozyva/
My mame zapaty futbal,muz pozera..
...co teraz robis?ja pletiem...a pozeram na komediu...celkom je dobra...
No ved ano,ked si brala tolke antibiotika,tak zaludok dostal zabrat..
dcera mala spagety...a ja si varim ryzu...urobila som si taku dietu na gastritidu 48hod.ale ten kremes som musela ochutnat...pijem harmancekovy caj...lebo som citala v knihe JEDLO AKO LIEK JEDLO AKO LIEK...ze by sa mala drzat aspon 48hod.dieta...ale aj tak neviem ci to k niecomu bude...je to koli zaludku...aby sa upokojil...ja som tiez neskoro ranajkovala,tak az teraz si robim obed ja...momentalne pijem harmancekovi caj...uz mi niekedy sibe s toho, co mam jest...:0((((............keby bolo na mne tak jem vsetko za radom...ale mam obavi,aby som si nejak neposkodila,zasa zaludok...
inak u nas fuci vietor...a je dost chladno...
My mame lidl asi 150 metrov od nas,takze som tam pomaly kazdy den..Dnes budeme mat pecene kurca a potom aj pecienku s ryzou.Dnes mame taky oneskorenejsi obed,lebo sme dost neskoro vstavali..Len pred chvilkou sme doranajkovali..A ty co mas dnes na plane?
...to maju dobre veci,ma pravdu...tiez je asi mlsny,co?...ja som kupila pomaly 70zemle a dala som si ich do mrazaku,lebo Lidl mame asi necelych 30km...aj vysocinu rada kupujem z Lidlu...dost veci...a len malo z tesca...dokonca aj farbu na vlasy som tam objavila...Garnier...pekny odtien..aspon mne sa paci...co mate dobre na obed?
Do lidla chodime aj my radi nakupovat.Pokial boli rozky a zemle po 90 halierov,tiez som ich kazdy den kupovala tam.Nas maly hovori,ze v lidli maju same dobre veci.. :D