ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...inak ako po vykende?
Ja tiez len take bezne roboty..Nic moc..
Ahoj...co mas dnes na plane radana?ja taky bezny den...uz mam nieco porobene...a inak periem...
Ahojte dievcata..
Pekny den vam prajem...
ahoj noonaa,tak ja sa mam podla toho ako sluzi zdravie,dnes to ide,celkom ok...citam,ze aj ty sa mas dobre...KONECNE...ale aby som nezakrykla...
PRAJEM TI K NARODENINAM,VELA STASTIA,LASKY A HLAVNE PEVNEHO ZDRAVIA A HLAVNE ABY SI SA MALA STALE TAK AKO SI TO TERAZ PISALA...VELMI DOBRE...PRAJEM TI TO ZO SRDCA....:0))).....MARIAA
Ahoj radana...
Ahojte Kocky :) neozyvam,tento tyzden bol strasny v praci a v piatok sme vypadli na chatu,lebo som mala narodeniny,tak sme boli s kamoskami a kamoskmi oslavit,ale taka pohodka,my nie sme nejake ozranske typy...ale aj tak sme kvakali do rana do 4tej:) moj priatel bol strasne zlaty,venoval mi cely vikend,hoci maminka jeho mala namietky...dostala som kpec krasnych veic,tak som stastna prestastna,stale sa nejak viem tesit ako male dieta aj z jednej fidorky :) ale jasne,ze neostali len pri tej...no a ked vsetci odisli z chaty,boli sme sami a mali sme taku pohodu,ako uz davno nie... tak som oddychnuta konecne
Citam,ze zase vyvarate o dusu :) a ako sa mate ?
Ahojte dievcata..
Pekne rano prajem...vsetkym trom...:0)))......