OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Ved to.Ja hovorim,ze ti dobri vsetci okolo nas odchadzaju a ti,co sa nevedia vpratat do koze tu zostavaju.Je to nespravodlive..Mozno to teraz vyznelo tvrdo,ale je to tak..

[zruseny12]

nie,kazdy ma svojich problemov dost...no nejak to budem musiet zvladnut a spanok je velmi dolezity pre mna pred cestou...poriadne sa musim vyspat...

[zruseny12]

...na to potrebujete cas,aby ste trochu zabudli,a ani nie tak zabudli ako si zvykli na to,ze uz ten clovek tu nie je medzi vami.../lebo urcite na nu nikdy nezabudnete,tazko sa da zabudnut na cloveka, ktoreho mate radi/

[zruseny12]

zalezi to na tom kolko je v autobuse ludi-vydychany vzduch mi vadi,ked nesedim...a dlho stojim,/vsetko ma boli/ked sedim dlho/zasa ma vsetko boli....je to take na hlavu...fakt clovek potrebuje mat pevnu volu a nervy aby to zvladol...

radana

To ano a zvykli sme sa predtym o nu striedavo starat,ze sme ju tu mavali aj 3 mesiace a potom sme sa striedali.Ale teraz pri konci uz chcela byt doma,tak sme to riesili tak,ze sme platili opatrovatelku a na nu sme sa spolocne skladali..S tym cestovanim je to zle,ked sa neda autom a autobus ti robi tak spatne..

[zruseny12]

...tak to ti nezavidim,tiez by som mala navstivit zubarku...
pomaly30km,vies ja som vzdy rada cestovala,ale odkedy mam zdr.problemi tak mi prichadza zle v autobuse...ked je vela ludi...niekedy som cestovala 890km a nevadilo mi to,teraz mam strach z 30km...aj autom mi prichadza zle,ale to moze kedykolvek zastavit,je to ine,ako autobusom...
aj ja mam niekedy take nalady...na to treba cas...ved to je normalne,ze ste smutny...ked ste toho cloveka mali radi...

radana

No my sa zajtra chystame k zubarke na preventivku a urcite mi bude robit zub,lebo sa mi z neho odstiepilo,tak sa straaasne tesim :( Mozno aj tou stratou je ta nalada taka pod psa,nejak ma vsetko prestalo bavit a dolahla depka.. Drzim ti palce,aby si mala vysledky co najlepsie.Ako daleko musis cestovat k doktorke?My sme uz neisli busom ani nepamatam..

[zruseny12]

...asi to bude tou stratou....pohrebom,nie?
diky za opytanie...mne je dobre,ale bolesti citim stale klbov,svalov...ale to uz asi kazdy den bude/ja uz tuto bolest aj ignorujem/...toto uz neprejde...vcera som doplietla klobucik a teraz si trochu oddychnem...od pletenia...ten tyzden idem k lekarke z vysledkami...a to autobusom,dufam,ze to zvladnem...

radana

Tak nejak unavene,neviem cim to je,ale namiesto oddychu sme po vikende nejaki dobiti,ci co..Ani sa mi nic nechce,neviem,ci je to tym pocasim,alebo vlastne cim..A ty ako?