ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...my sme prisli tu aj koli detom,a nie som spokojna...a este k tomu zdravie sa mi tu zhorsilo VELMI SA MI ZHORSILO...ale to je na dlhe pisanie...
my sme byvali na zapade a asi pred 5rokmi sme prisli tu a nie je to ok...tiez koli praci...
Aj my sme sa pred 8 rokmi prestahovali,jednak kvoli malemu a aj kvoli robote.A je to tak lepsie,lebo to nebol zivot..
...mna ked zacne skriabat v hrdle hned kloktam STOPANGIN...A ZACNEM BRAT SP-ENZYM...A hned mi pomoze...do troch dni som vyliecena,ale dcere neviem ako bude...uvidim...tiez klokta...mozno aj ten suchy vzduch v byte dopomaha teraz....musim zapnut pracku vzduchu,aby bol vlhky...
...ja by som chcela aby si nasiel niekde tu pracu,alebo mi by sme isli za nim,proste byt spolu,toto nie je zivot...mam nieco na plane uz som ti pisala...ale neviem ci sa to uskutocni...lebo plany je jedna vec a skutocnost druha...sak vies ako to chodi v zivote...
Neviem,ci sa aj na mna nieco nelepi,lebo sa citim mizerne a tusim ma trochu uz aj skriabe hrdlo..
...sak ano...to pocasie poriadne vplyva na ludi...chvilu je tak ,chvilu tak...
A tak mladsi syn ako vzdy-on nema problem..Tak to proste vnima vzhladom na jeho postih..Viem,co je to sama sa starat o vsetko,moj muz tiez robieval v zahranici,potom sme tam chvilku aj byvali a potom zase chodil na tyzdnovky,takze to bolo o nicom.No teraz je take chorobne obdobie.V maleho skole bolo ako vymrete..Vraj je nejaky virus a vela deti je chorych.
aj dcera mala vcera teploty,tak neviem ci nebude chora...vies,ja mam tu nevyhodu,ze som na vsetko sama,druh je v CZ,a ja sa staram sama o vsetko kym som vladala mi to nevadilo,ale teraz niekedy nemozem zajst ani do obchodu,tak je mi nanic...ale necham toho...aj tak som rada,ze som na tom ako som...
...tiez som nieco robila...takze nie som stale pri PC,tiez som nastvana koli synovi,ale to tu pisat nebudem...:0((((....../a potom ma byt clovek zdravi.../tkze uz je syn doma a on ma aku naladu?myslim ten mladsi...