ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
ahoj radana,tak my sme jej prebrali jej temu...viac preberame nase zivoty ako jej...:0))))...
...inak ti zelam pekny vecer...
Ahojte dievcata.Maria,vobec si nemyslim,ze si nejaka umrcana zenska..Choroba si nevybera a velmi dobre viem,ake je to,ked clovek nevladze a ho nieco boli..Ja som rada,ked napises,ako sa citis,ako sa ti dari.A tiez aj dievcence ako sa maju..Dd,takze cez vikend ste sa nenudili.Ale konecne si zacnete s rodinkou uzivat vo svojom.Noonaa,ty si sa kde stratila?
...tak uvidis,ci bude otravovat...casom..
...tak nech sa ti dari dd v novom...tiez zelam krasny den vestkym trom...:0))).......
Ahojte zenusky! :)
konecne som tu..ach..takze..kde zacat :) uz sme prestahovani na byte..v sobotu to bolo odrzku, pretoze sme zbalili plne auto, Betku sme nechali u mojich rodicov a sli sme to zaviezt..po ceste sme sa stavili este na chalupe pobret nejake veci odtial,kedze som minule dosla na to, ze sa nam svokra hrabe v skrinkach..tam mal manzel zas prednasku..ale tak uz som sa z toho akurat tak smiala.dosli sme vecer, obriadila som si Betku ale nemohla som ist na pc, lebo sme odviezli uz v sobotu aj pc na byt..v nedelu sme boli na navsteve no a vcera sme sa uz nakomplet prestahovali..no a teraz idem cosi spravit jest a potom ma este caka kopa upratovania a zasa pranie :).tak Vam zatial zelam krasny dnicek vsetkym trom..:) majte sa pekne!
...hlavne radana,po tychto prispevkov si nemysly,ze som nejaka UMRNCANA ZENSKA...len ti pisem svoje skusenosti zo zivota...za svojho zivota som zazila toLKO zla,ze niekto za caly zivot nezazije nic take...moje jedine stastie je,ze som optimista a, ze mam pevnu volu a zdrAve rozmyslanie...za ktore dakujem BOHU...
NO ALE UZ DOST...KDE JE ASI DD..A NOONAA...PEKNY VECER VAM PRAJEM VSETKYM TROM...JA IDEM POZERAT NA POISTOVNU STASTIA...
A ESTE ABY SI SI NEMYSLELA,ZE MAM STALE LEN SMOLU,OBCAS MA STRETNE AJ PEKNA VEC...A TO SA ZASA KAZDEMU NESTAVA...:0))))).......
...za tych necelych 5rokov som si uzila toho az az tu...a to som si myslela,ze sa mi bude zit lahsie,ale to som ti uz pisala,ked sa pamatas...
...druh pracoval dlhe roky v jednom zavode a ked nemali roboty tak chcel ist na tyzdnovky...a deti sa tahali tu...ale teraz lutujem,mali sme ist niekde inde...nie tu...
Hm,vidis a my sme sa z vychodu prestahovali na zapad...