ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
No ved tam pri pokladni je aj zodpovednost a tiez cely den tam sediet nie je boh vie co na chrbticu...
Noonaa,to by bolo super,keby sa vam podarilo samostatne byvanie.Dd,tak potom drzim palce,aby svokra dostala rozum a nechala vam samostatne byvanie,ked mate taku moznost.Ked si ona zamyka obyvacku,pravdaze ze aj vy si chrante sukromie,ved to je drze,ked vam tak lesuje po izbe.Dievcata,prajem vam vsetkym trom pekny dnik :D Vychadza slniecko :)
...chcem sa porozpravat s kamoskou...a uvidime...no tu je to tak,ze sa nedostanes len tak za predavacku, a ak ano tak aj ku peniazom ku pokladni a ja nechcem robit pri pokladni...
Ahojte dievcata,som tu na nejaku pol hodinku,lebo jak maly vstane musim ho este obriadit a potom hajde do skoly.Maria,s tym cestovanim je to tazko nejak doriesit.Skoda,ze nehladaju predavacky niekde tam u vas,aby si nemusela dochadzat..
Ahoj dd,tak presne tak,sme hlavny prud,ale nemam sancu ist do prace...jedna moznost by aj bola,ale to by som musela obchadzkou a to sa aj viac plati,a to by sa mi neoplatilo,lebo vela prejazdim...
...no a potom chod do prace...ked ani spojenie nemas...ale nieco vymyslime/porozpravam sa s kamoskou a uvidime/
pekny den ti prajem s Betkou...
Ahoj noonaa,takze aj u teba sa veci hybu...hadicka je...mozes si precitat, co som pisala radane/je to hadicka ktorou sa vysetruje zaludok, z ust do zaludka /
inak ani sa necudujem,ze je trochu mimo tvoj priatel,ved predava rodny dom...ale dufam,ze vam to aspon pomoze...
tak vela statsia...
Ahoj radana...tak,ja sa este porozpravam s kamoskou,/ci by sa nedala zmenit pracovna doba,a uvidime/ teraz ani nie som schopna nikam ist,bolia ma nenormalne nohy...kosti...jak som vcera bola cely den na nohach...nenormalne som dobyta...a to som ani nic nerobila...len som chodila...musi sa zasa telo trochu ukludnit,lebo to je vela na neho...ale verim,ze casom by som sui zvykla...
...na hadicku idem,lebo musi sa zistit ci sa HELIKO...znicil tymi antibiot.len teraz beriem este PROBIO FIX az ho doberiem tak pojdem...lebo,ze nie kazdy sa vylieci z HELIKO...hned na 1x....
budem musiet to nejak prezit...
...a to vstrebavanie vapnika ma na svedomo GASTRITIDA...vysvetlovala mi to lekarka...ale,az presne zasa po polroku,ked pojdem na odbery atd.sa presne ukaze ci len ten problem tam je...pri vstrebavani vapnika...je to na dlho,kym sa nepride na koren veci...takze az za pol roka sa presne ukaze ako dalej.....ale hadicka ma neminie...:0((((.......
Dobry vecer mile damy :) a asi uz aj dobru noc :) Vam rovno zazelam, bo vsak uz je zas kopu hodin..ach..a to ani neviem, ako ten den usiel..
Maria - s tymi busmi to tiez velmi dobre poznam..ked som chodila na gympel, koncila som o stvrt na dve a najblizsi bus domov mi siel az po pol tretej a to som z miesta bydliska do skoly mala iba 4km!tu kam sme sa prestahovali, tak z tej dediny, kde som byvala, tak tiez chodili zalostne busy..aj zas potom z mesta tam..urcitu dobu dokonca posledny z mesta odchadzal o pol 19.a potom uz len o 21. na 2prestupy..nakoniec tam vsunuli este o pol 20.dialkac, co chodi dalej do stredu slovenska no a ten cez skolsky rok chodi taky natrieskany, ze niekedy uz na hlavnej stanici nezoberie vsetkych, co tam cakaju..a rano su to take tlacenice, ze by si sa nemusela ani drzat..horsie ako sardinky..takze chapem, ze to prestahovanie bolo z tohto pohladu pre manzela ako "vykupenie"..
Radana - noo, posurit by som aj posurila..ale ona sa stale stazuje, ze nema cas, ze ak sem aj pride po daco, tak to len po veceroch do noci..ci co..vsak som zvedava, ako dlho im to bude trvat lebo v podstate sa odtialto stahuju uz skoro rok a pol..ale mas pravdu, ze ak sem budu chodit len pozriet na navstevu, tak to sa bude dat vydrzat.
Noonaa - jej, tak keby sa Vam podarilo samostatne byvanie, to by bolo super!budem velmi drzat palceky, nech sa to vsetko podari :)!noo, v skrinkach sa nam hrabat musela.bo minule, jak sme dosli na chalupu, tak som bola s Betkou v izbe a dosla tam a vravela, ze obliekla Betke paplon aj vankus do obliecok.nedoplo mi to hned, ale az na druhy den, ze vlastne sa nam musela hrabat v polickach, pretoze tie obliecky boli schovane v komode v jednej skrinke - a navyse som jej neukazovala v ktorej..takze na to musela dojst sama a ako inak na to dojde sama, ako prehladavanim policiek?ale ja uz mam z chalupy vsetky veci zobrane tu na byt a tu si ideme vymenit vo dverach na nasej izbe zamok a bude sa zamykat..aj oni si zamykaju obyvacku, tak preco ja jej mam nechavat vsetko nase ako na vystavu..?este tam najde to co nema :D a bude zase prednaska :D.
majte sa Vy krasne a zelam Vam zajtra pekny dnicek :)!
Ahojte, chlapa mam v sprche,tak mam konecne chvilku cas,nieco vam aj napisat,inak liham mrtva do postele...dnes sme boli po nakupoch a volala mu jeho znama z realitky,ze ma kupca na jeho dom + nejaky vyborny byt na predaj + dalsi pre jeho mamu...tak nad tym uvazuje,lebo sa musi odst rychlo rozhodnut,zajtra ten kupec pride obzriet dom...no chudak,je z toh rozhodnutia,ako dalej, dost mimo,nie je to lahke,ale bola by tu nadej pre nas...tak uvidime,ze co bude....
inak nemame nove nic,akurat,ze si musim dat nejaky tyzden ocistnej kurylebo jem vela sladkeho a hoci to nevidno,necitim sa dobre,takanejaka nepevna,rozliata,chcem si zase najst cas cvicit...
trosku neorzumieim,o aku hadicku to ide mariaa,mozes mi t tak nejak,polopate vysvetlit? :)
a radana, ty co masnove,ako prezivas zaciatok jesene? svokry vas posluchaju? :))) ja chcem tej mojej pod stromcek kupit andluky,dnes ma to tak napadlo,ze mozno by ju to potesilo :) ale vidite,nad cim rozmyslam,ked mam pracovat :)
DD-citam,ze va, svokra nura po veciach,to je sila....by som to nezniesla,drzana jedna...
idem spat moje zeny,lebo zajtra zase dlhy den bude, tak vas pozdravujem a prajem vsetko dobre...ozvem sa
Tak to je skoda,ze na tomto to stroskotalo.Ale ved vies ako to je-vsetko zle je na nieco dobre..A kedy teda ides na tu hadicku?Alebo ze by ta to obislo.Zle je na tu hadicku co len pomysliet a nie na nu este ist,brrr :(