ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
radana...z prace nic nebude,ako sme sa bavili o cestovani,tak mam smolu,nemam spoje na to aby som dochadzala na 9hod.a ked skoncim o 17hod.zasa mam spoj az o 18:30HOD.tak na to som vobec nepomyslela,lebo od nas odchadza plno autobusov,ale pozerala som na CP,tak nemam spoj k takejto pracovnej dobe...mna porazi...no ale nevzdam to...
k tomu vapniku,musim si vyliecit creva...aby sa mi vapnik vstrebaval,sak nie len vapnik,ja mam malo vsetkych vit.min.lebo to vsetko ide do haja...mam mierny stupen aktivnej gastritidy...neviem ten presny nazov...ale uz dost chorob,ty si sa ako mala dnes?ako si travila den...
Maria,to si ma potesila,ze nastupujes zajtra do prace-vtedy,ked to clovek najmenej caka,vtedy to pride,som rada,ze sa ti to podarilo.No co sa tyka zdravia,uvidis casom,ci sa ti podari doliecit,aby sa ti vapnik uz nestracal.Dd,tak tu svokru trosku posur a potm vam uz bude fajn,to ze vas bude chodit navstevovat sa este da...Noonaa,napis o sebe aj viac,ako sa mate..
Pekny den vam prajem...vsetkym trom...takze konecne som doma,som dobyta ako keby som neviem,co robila...:0((((....
...takze ako som pisala...musim sa vyliecit s gastritidy atd.proste creva musia byt ok...a za pol roka pojdem na kontrolu,a uvidi sa ci sa bude dalej tratit vapnik ci to uz bude ok...takze asi tak....
bola som pri kamoske...na chvilu,lebo som mala cas a len tak medzi recou mi spomenula,ze jej kamarat potrebuje predavacku....tak som sa tam skocila hned spytat a zajtra nastupujem...takze som velmi rada...
inak diky radana,ze si na mna myslela...
ty sa mas inak ako?
dd...viem o com pises,cesta je zabijak...tiez cestujem tak pomaly 30km...ale je to na nervy,ked je vela ludi...najhorsie su spicky...
...vymen sefa noonaa...ked ta stve...:0)))....nie teraz vazne,to je normalne ty stves jeho a on teba...
este si pockas na vikend...je este len streda...:0))))......
ahojte Moje:)
nejak mi blbne internet a do toho ma stve sef...takze sa mi sem ani nedalo ist...inak sa mam dobre,nic nove....zacinam vnimat jesen,so vsetkym,co k nej patri....ozvem sa,stale som v zhone,nech je uz vikend,papa pekny dnik vam...
Ahoj Radana!no, bolo nam slubene, ze v dohladnej dobe si svokrovci odtialto poberu vsetky ostatne veci, co tu este maju a potom by sme uz mali mat cely byt..ale to vies, ze sem svokra bude chodit na kontroly..ale sak to mi je jedno..nech si chodi..len aby tu nebyvali casto a dlho..o to mi ide..ked dojdu na navstevu, tak je to ok..a svagrina mne osobne nevadi..ako som pisala, ona sa zavrie do izby a hladi si svoje, takze mi ani nema preco prekazat :).a ona aspon vidno, ze ma v hlave "koliecka" zatial ako tak v poriadku..
Noonaa, kde si, chybas nam tu :)! tak sa ozvi rychlo, co a jak sa mas :)))!
inak Vam vsetkym trom zelam krasny dnicek! :) papa
Ahojte.Dd,myslela som,ze budete v bytiku byvat sami,no ale budete to musiet nejak vydrzat,aj ked to zrejme nebude vzdy idealne a lahke..Noonaa,co mas nove?Maria,tebe drzim palce,aby si dnes dobre pochodila.Ved sa potom ozvi,ako si sa mala..
Ahojte..tak som sem este pribehla na chvilocku..Maria, velmi drzim palce, aby si to zajtra zvladla co najlepsie a ak teda ides k tej doktorke, nech su vysledky len a len vyborne!
Radanka - juuuj...mno, ideme sa snazit uzivat si..bohuzial to nie je nase vlastne, ale svokrin 2izb.byt..zatial sme len v jednej izbe, pretoze tu druhu ona este "potrebuje"..ja bych sem nesla, ale hlavne kvoli manzelovi sme tu..musel by kazdy den dochadzat do skoly skoro 30km a to ked ma niekedy skolu az do vecera do 19. a inokedy zas rano uz od 7..mal by nervy riadne(uz aj doteraz mal, ked sa musel mackat v preplnenych busoch, ktore aj zvacsa len na chlp stihal..) a ani by sme si ho poriadne neuzili..no a vyzera to tak, ze este aj svagrina tu bude niekedy prespavat, tiez tu zacala chodit na VS a ked rano zacina o 7., tak to by bol tiez zabijak, aj ked by dochadzala len 15km..proste tie busy to nejak vsetko kazia..ale tak sak proti svagrinej nic nemam..ta sa zavrie do izby a hladi si svoje..neviem no, uz len dufam, ze si svokra odtialto odpakuje co najskor aj zbytok veci co tu ma a bude sem chodit, ako slubuje - z casu na cas..coz je podla mna tak raz za tyzden-dva na navstevu na dve hodky..takze tak..verim, ze cim skor bude aj nase vlastne :).
tak sa majte krasne, dobru noc Vam zelam a krasne sny!papa
Tak to ti Maria drzim palce,asi ides ku tej doktorke s vysledkami,tak nech ti cesta prebehne v pohode a u lekarky iba tie najlepsie vysledky..
no ja zajtra idem prec na cely den pomaly,dufam,ze to zvladnem...tak pekny den aj zajtra...pa
Dik Maria,napodobne pekny vecer.My sme dnes cely den neboli doma,same vybavovacky,vratili sme sa domov o stvrtej a aj to straasne unaveni..A to som potom nevedela kde skor skocit,hned varit,prat..Ale co uz.