OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Musim uz ist Maria,lebo kym ho pobuvam,poobliekam,kym si vypocujem jeho mrncanie,ako je v skole zle a on chce byt doma..tak nam to trva trosku dlhsie.A na 10-tu mame byt v skole.Ale ucitelka vie,s akou radostou chodi do skoly,tak 5-10 minut omeskania nehra rolu.Niekedy ho tam musim doslovne z auta preniest..

radana

Ano,vozim maleho autom,s nim sa vela krat ani inac neda..Aj ja sa chystam povysavat,ale najprv maleho odnesiem do skoly,lebo vysavaca sa boji,hluk mu nerobi dobre.Chvilku som sa odmlcala,lebo som ho musela prezliect,puding mal az za usami..

[zruseny12]

....radana ja som rozmyslala vela krat,ako si pisala ze muz vsetko taha,to je aj u nas...ale dokedy budu moct takto tahat sami?normalne ked sa tak clovek zamysli,tak sa ani necudujem,ze val chlapov nakoniec odide od rodiny,ved zeny nemaju ziadnu sancu pracovat...a chlap sa potom citi bud silny a zneuziva toho,alebo ked je normalny...tak maka,ale aj on potrebuje oddych...zlate casy...boli niekedy,ked som mohla aj ja pracovat...

[zruseny12]

...a aj volne miesta sa ponukaju?ja by som bola aj ochotna sa stahovat,sak aj budeme ked vyjde praca,co sa rysuje...ale nie je to iste..len dcera moc nechce...uz som chcela aj do CZ,kde druh pracuje...on je strojar...sak uvidime...
...ja som trochu povysavala,lebo nemozem stale sediet...dnes mam na plane len tak lenosit a odpocivat,ale sem tam nieco urobim,aby som nesedela...
...mne ked je dobre tak som chora,ze nemozem robit,ale zasa stale po byte nebudem behat z handrou a utierat prach atd.saleny ma nedal pozdravit...:0(((...

radana

No,maly uz je osprseny,obleceny a teraz sa bavi s pudingom na ranajky,ale nech,ved mame este cas.Len aby sa zase nezababral,lebo ho budem musiet znova prezliect..

radana

U nas najdes rozne druhy prace,naozaj neni problem,len treba mat chut a cas pracovat.U mna by ta chut bola,len neviem,ako to mam vyriesit casovo.. :(

[zruseny12]

...tiez som zavisla na druhovi,ja nedostavam ani korunu,a na doplnky ide tiez vela penazi,aj teraz musim prisnu dietu drzat,kupovat zdrave veci,ked sa chcem dostat s toho...vsetkeho...preto sa snazim si najst pracu...aspon na seba aby som mala,na doplnky...
ja som si niekedy privyrabala pletenim do butiku,ale teraz sa neoplati...