Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...do chlupatych sa dava polovicka nastruhanych zemiakov surovych a polovicka uvarenych.../aspon ja som to tak robila/

[zruseny12]

...varim ho ako normalny 20min.ale zalezi ake velke urobis knedliky...
a ked nie som si ista,tak prerezem po 20min.knedlik...ci je uvareny...
ano existuju aj chlpate knedliky...tie su tiez dobre...len sa robia inak...

radana

A ako dlho to robis na pare,proste kedy uz vies,ze je hotovy..Pocula som o nich,muz mi rozpraval,ze si to daval,jak robil v Ostrave,ale robit som to nikdy nerobila,ani nejedla :(

[zruseny12]

..nevies ako sa robi...to je skor z CZ...uvaria sa zemiaky v slupke...nastruhaju na jemno,alebo pomelu/zalezi uz na tebe ako to budes robit/da sa vajicko....krupica a hruba muka...vyformuje sa knedlik a vari/ja varim na pare,ale da sa aj vo vode.../

radana

Ano,mal,ale myslim si,ze trosku aj nepravom.Dd,ako sa mate?Svokra poslucha?Maria,co varis?My mame dneska spenat.Decka ho maju velmi radi..Noonaa,co mas nove?A kekso,ty sa kde tulas?

[zruseny12]

...ahoj dd...ja som uz po obede...no tu temu som ani nepozerala...ved kekso mal zarazene sem chodit...mna by zaujimala SEXICA,AKO SA JEJ DARI...

dd

ahojte kocky a kockos :) tak uz som tu aj ja :D. Betka spinka, tak mam chvilu klud, sice si pojdem dorobit obed, ale tak budem tu nakukovat :).
inak Vam zelam krasny den, u nas tiez svieti slniecko :), ale priserne fuka..