ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...do chlupatych sa dava polovicka nastruhanych zemiakov surovych a polovicka uvarenych.../aspon ja som to tak robila/
Ok,tak to vyskusam.Muz hovoril,ze to ma rad,tak ho prekvapim v nedelu.Dufam,ze sa vydaria :-D
...varim ho ako normalny 20min.ale zalezi ake velke urobis knedliky...
a ked nie som si ista,tak prerezem po 20min.knedlik...ci je uvareny...
ano existuju aj chlpate knedliky...tie su tiez dobre...len sa robia inak...
A ako dlho to robis na pare,proste kedy uz vies,ze je hotovy..Pocula som o nich,muz mi rozpraval,ze si to daval,jak robil v Ostrave,ale robit som to nikdy nerobila,ani nejedla :(
..nevies ako sa robi...to je skor z CZ...uvaria sa zemiaky v slupke...nastruhaju na jemno,alebo pomelu/zalezi uz na tebe ako to budes robit/da sa vajicko....krupica a hruba muka...vyformuje sa knedlik a vari/ja varim na pare,ale da sa aj vo vode.../
Zemiakovy knedlik?To som este nerobila...
....cervena kapusta a zemiakovy knedlik---bez masa...;0((((.....
Ano,mal,ale myslim si,ze trosku aj nepravom.Dd,ako sa mate?Svokra poslucha?Maria,co varis?My mame dneska spenat.Decka ho maju velmi radi..Noonaa,co mas nove?A kekso,ty sa kde tulas?
...ahoj dd...ja som uz po obede...no tu temu som ani nepozerala...ved kekso mal zarazene sem chodit...mna by zaujimala SEXICA,AKO SA JEJ DARI...