OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...sak aj u nas kurili,a neviem co sa stalo..ale to je stale tak...tam su asi dvaja ludia..a ten jeden vie kurit poriadne ako sa ma...a ten ruhy sa mi zda,ze nevie...lebo radiatory by mali byt teple stale,aspon na minimum...a nie sa vypne a potom vsetko vychladne a vecer kym sa nenahreje vsetko...ale nechajme to tak...

[zruseny12]

..dd..:0)))...tak tvoja svokra musi byt tiez postrach,ked sa jej boji aj tvoja mama...no,co uz...aj taky ludia existuju...u nas je chladny vzduch,ale svieti obcas slnko,a prestali zasa topit...ale po izbach je zima...

dd

ahojte dievcata!
no teeda, ale ste mi dali zabrat, kym som si precitala Vase prispevky :).jaj..aj ja mam konecne chvilku pre seba, Betka zaspala a pojdem obedovat.dnes sme mali aj navstevu :) dosla nas pozriet moja maminka so sestrou(bola u zubarky, chuda, idu jej v dec.davat strojcek..), tak sme sa na chvilu rozptylili.aj ked mamina sa sem bala aj vkrocit, ma z mojej svokry fobiu a nervy doslova v haji, ale tak nakoniec som ju ukecala a chvilku tu pobudli :).ale tak mi je smutno, ach..skoro som sa rozplakala, ked mi vravela, ako im doma chybame.moja starka, Betkina prababka, co byva s nasimi vraj povedala, ze uz ked tam len stalo nase auto pred domom, tak tam bolo hned veselsie..no ale tak zase nemozeme byvat cely zivot nasim na krku..takze tak pomaly sa mame my :).
inak Vam zelam krasny dnicek, u nas neprsi, je zamracene, ale fuka zas nenormalny vietor..brr..zima mi je, este len sa pozriem von oknom..