ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...dufam,ze ked sa ti nepodaria tak nebudes nadavat na mna:0)))).....
...este,ked ti mozem poradit,davam viac deckej krupice,knedliky su take jemnejsia a nadychanejie...alebo neviem ako by som to napisala...
Dd,tak vam je potom sveta zit :D Tak si tu navstevu u babicky uzite,urcite sa bude malickej tesit. Maria,aj my malo solime,tak trolinku soli tam dam,ale koreniny ked pises tam nedam ziadne.Teraz som uz od teba riadne vyskolena,uz len ich uvarit a zest :DDD
no ja sol nedavam...ale bolo by dobre dat sol....koli druhovi nedavam,lebo on nema rad slane,a ked je udene slane,trochu sa ochuti kapusta...ale to zalezi len na tebe,ci das sol ,alebo nedas...koreniny ziadne...
ale uz som vydela knedliky kde pridavali vselijake koreniny...
A este tam ide sol a aj nejake korenie,alebo nieco este okrem soli tam ide?
...aj chlupate mozes niekedy skusit....tie su tiez dobre...ked podusis cibulku na oleji do zlatova- ochutnas ju podla chuti...a len tak z knedlikmi...mnam to je dobrota...
Uz sa aj na to tesim.V nedelu sa nikam nechystame,tak budem mat ako obvykle variaci den.Tak muza prekvapim :)
...jasne...:0))))....
no tak ti budem drzat prsty,fakt su dobre...pochutis si na nich...je to trosku taka zmena...
Chlupate neeee,ale tieto,co si mi napisala recept v nedelu urobim :)