ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Mne moja matka najcastejsie vytykala,ze som zradila rodinu,lebo som sa vydala a podla nej som ich odsunula na druhe miesto.Len moja mama nemoze stvat dalsich proti mne,lebo si ich uz vsetkych postvala proti sebe samej.AAAAAAAAaaaaale vsak bozie mlyny melu pomaly ale spravodlivo.takze ja cakam....
...no ja poznam jeden salat...zemiaky,cibula,vajicko na tvrdo...trochu octu,soli a cierne korenie...je taky nakysly a tiez mi chuti...my sme to robievali k udenemu masu domacemu-varenemu...
...radana,toto som mala aj ja,ked som bola silne alergicka a potrebovala som ist k alergologicke bravali sme aj dceru...vsade prakticky...ale vtedy boli sme na zapade...ale tu som s mojimi rodicmi tiez mala,zasa zo synom to som pisala...ale na druhu stranu si hovorim,aspon mi nic nemozu vykrikovat,i ked to robia,ale nepravom...len nicia cloveku zivot...a aj moji rodicia neznesu,ked s inymi vychadzam dobre a s nimi nie....tiez mi rozbijaju vzatahy...a este sa k nim pripojila svagrina,sestra a rodina svagriny....proste rozbiju, co sa da...hlavne,ze sa oni uspokoja a su spokojni...vobec im nezalezi na tom,ze nicia vlastnemu dietetu zivot...ale je to taky zivot,ja som sa hodne trapila,ale pochopila som ze to nema vyznam,skodil len sebe...
Maria,je to zemiakovy salat,kde nejde klasicka majoneza..Ale vobec neviem,co tam este ide okrem zemiakov a cibule :(
Ty a to vazne si bola na vojne?HM?
Dd,je to zaujimave,ze je to vlastne matka a dcera a ake su rozdielne.Je dobre,ze vam ma kto pomoct,my sme take stastie nikdy nemali.Este aj v dnesnej dobe,ked idem sama so sebou niekde na kontrolu,vela krat sa mi stava,ze musim maleho brat so sebou,lebo ho nemam kde nechat a paradox je,ze maleho babka byva par metrov od polikliniky :(
...tak to ani ja nepoznam ,VOJENSKY SALAT,a to som na vojne bola...:0))))........
Maria,celu nedelu sa ti bude stikutat,co ta budeme spominat :D Dik za recept.Este by som potrebovala recept,keby ste niekto vedeli na VOJENSKY SALAT-je to taky salat zo zemiakov,ide tam cibula a dalej neviem co.Tak ked mate,napiste,budem rada :D
dd.pozeram, ze tvoja svokra je tiez cislo...:0)))...
...ja som napr.nemohla chodit ani na navstevy k druhovej rodine,lebo jeho matka by tam prisla robit rodeo...koli nej sme vela stratili...