ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Dobry vecer moje mile :).kukam, ze Vy uz asi aj sladko spinkate..aj ja by som sla, dufam, ze sa mi dnes konecne podari ist skor..mno, ono svokra je postrach, ale problem je v tom, ze moja mamina je dobra dusa od kosti.az prilis dobra a tie roky, co ona byva u svojej svokry a stara sa o nu, ju to vsetko velmi ubilo a ublizilo jej.no a ked zacala svokra vystrajat tie somariny v tom svojom amoku, tak z toho ostala moja maminka uplne hotova, ma z nej fobiu a psychiku uplne v haji, ked by ju co i len mala vidiet..takze tak no.
tak Vam zelam kocky dobru nocku a sladucke snicky a rano prijemne prebudenie :)!majte sa!papa
Tak dobru nocku dievcata..
radana,boli ma hlava strasne tak idem si lahnut skor...pekny vecer a dobru noc...pa
Halo Maria,kde si?Uz si si aj ty isla lahnut?HM?
Ved ten chrape cely den,jemu je sveta zit.Muz mu vzdy hovori,ze sa vedel narodit.A minule jak bol u nas vodar hovoril,ze by chcel byt nasim kocurom :DDD
ja som to nejak blbo pochopila,myslela som, ze maly si chrapka ako kocur..:0)))...........
jaj.kocur,ja som myslela ze maly,zle som to pochopila...dnes nejak mi to nepali:0)))......
Ano,ale problem je v tom,ze maly je zivy ,ako ryba,na spanok ho vobec netaha..
...sak si na chvilu lahni,aj mna taha na spanie,ale dnes som nejak nemohla ani spat cez obed...oddychmi si kym mozes...kym spi aj on...potrebujes aj ty sa trochu oddych...
Jaj,ked tu vidim,ako kocur vedla mna chrapka,hned by som si lahla vedla neho a zdriemla si.. :D