OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

dd

Radanka ano, je to velmi zaujimave, ake su rozdielne..aj ked niektore "muchy" pozorujem aj na babke, ale proste svokra je cisty koncentrat :D.inak ten salat robievame aj my doma, ten, co pisala Maria..mamina to vola len kysle zemiaky, tiez to robievame k udenemu, alebo este niekedy k masu na prirodno alebo niekedy aj k reznom..

[zruseny12]

...tak vies potom o com to je...ked som nebola po ruke natahovali sa zo svagrinou atd.teraz som zasa terc ja...clovek si nevyberie...a este aj vychovu maju taku,ze surodenci nedrzime po kope,lebo stale povysovali sestru...takze to je poznat aj na nej,ze si viac ku mne dovoli a je mladsia...

[zruseny12]

radana...sak...aj ty mas za sebou toho dost...kazdy mame svoje problemi...a tie,co tu piseme si myslim,ze su zbytocne...zijeme len raz a tak si zneprijemnovat zivot jeden druhemu...

[zruseny12]

dd,my by sme ani nemohli potajomky,lebo stacilo,ze by videla auto,a ona sa pred nicim nezastavi...:0((((...je to mrcha,a ja sa takym ludom radsej vyhybam...nestoja mi za to aby som sa s nimi natahovala,tak ma prevahu,ze rozkecava hoci co...
ale to robia aj moji rodicia...placu pred kazdym aka som nevdacna atd.

radana

Maria,tiez si si toho presla :( Dd a preco tam chodite tajne?Preco jej to nepoviete do oci,ze vy nie ste kojenci,aby vam vytycovala presnu trasu kam mozete a kam nie..Hm..Ale to je uz sila..Ako sa ma potom citit chuda babicka..

[zruseny12]

.....no ja hovorim....i keby som z nosom po zemi ryla,nezavdacim sa im...stale na mne nieco vidia,stale poprekrucaju...zbytocne o tom pisat...

dd

Maria - ano, to je teda cislo..ona nam minule leto, jak sa so svojou matkou pohadala, zakazala k nej chodit..ze aby sme sa neopovazili tam ist..ale ja som povedala, ze ja nie som otrok, ani jej sluzka, aby mi zakazovala a nakazovala, kam mam chodit a kam nie.a hlavne, ked nam babka tolko pomohla a stale pomaha.je z Betky uplne mimo, ze ake je zlatucke dietatko a aka je sikovna a ma ju ocividne velmi rada tak preco by som tam nesla?chodime tam "potajomky", aby sa to nedozvedela, takze netusim, ci vie, ze tam chodime, ci nie..ale ak by zacala kvoli tomu na mna hukat, tak si to s nou tiez "vyrozpravam", ze co si o sebe vobec mysli, ked nam chce zakazovat nieco..

[zruseny12]

ano,travila som vojnu s ex....pol roka...ale nie stale,ked som za nim chodila do kasarni....ked sme sa zobrali,tak som k nemu chodila a spala v kasarniach...tak sa smejem,ze som aj ja absolvovala vojnu...:0))).......

radana

Maria,vsak to bude on.On je tiez taky fajnovy kyslasty,hned si ho pisem sem do poznamok za knedlikmi od teba :D Diky