ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Ahojte dievcata a chlapec :-D Maria,na teme o azete.Vsak dufam,ze sem zavita castejsie a ze sa pripoji do nasej debaty :D
...no a na akej teme si ho objavila?ja by som bola rada keby sa ozvala aj SEXICA...AKO SA MA,AKO SA JEJ DARI...
:D ok kekso,ved aj ja musim odbehnut pre maleho,takze tiez utekam,ale som rada,ze si sa znova pripojil a co to popiseme.. :D Zatial vsetci ahojte...
fiha, to sa mi podarilo..:-(
dakujem radanka, ze si ma opat pozvala k vam, dufam, ze vam budem vediet pomoct, a vy mne, ak to bude potrebne..momentalne sa odmlcim..musim ist nieco vybavit..
PS: som rad, ze ste na mna nezabudli..:-)))
dakujem radanka, ze si ma opat pozvala k vam, dufam, ze vam budem vediet pomoct, a vy mne, ak to bude potrebne..momentalne sa odmlcim..musim ist nieco vybavit..
PS: som rad, ze ste na mna nezabudli..:-)))
Maria,objavila som keksa :D Kekso,viem,co bolo,ale na tejto teme sem-tam debatujeme,ale aj si pomozeme co sa tyka zdravia,tak by to nemal byt problem :D
Bola tu kamaratka na skok,potrebovala knizku pre maleho do skoly..tak som sa troska odmlcala.Mas nieco nove?Ako sa citis?Hlava uz prestala boliet?Ja sa uz velmi tesim,ze je piatok a prichadza vikend :D
Ahoj...aj u nas svieti slniecko...:0))).......
Dobre ranko dievcata.Ako sa mate?u nas svieti slniecko :D