Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...takze radana cakas na vikend...ako na zmilovanie,aj ja ked uz mam toho dost,tak volam druha aby prisiel domov,lebo potrebujem si oddychnut...hoci,je viac prace,ale oddychnem si...od vsetkeho aspon trochu...

dd

inak tiez s Vami suhlasim, napisali ste tu uplne trefne :).tiez sa snazim byt optimista a tesit sa aj z malickosti,aby som si zivot co najviac uzila :).
aj ja uz musim koncit, Betka je uz hore, sedka mi tu na kolenach :) tak sa ideme napapat a pojdeme po tatina :)
majte sa krasne a prijemny zvysok dna Vam zelam! :)

dd

no to vies Maria, ze domace je ine ako kupovane :) moj krstny ked robieval doma udene, tak on vedel uplne skvelee :) mnam, velmi som ho mala rada!

[zruseny12]

dd,no ten salat je dobry aj len tak jest...ja som ho mala rada z udenym,ale domacim....domace udene je ine ako kupovane...

radana

Maria,presne si to vystihla.Zijeme len raz a je to totalne zbytocne.Vies,aj ja som sa predtym pozerala na svet inak,bola som perfekcionalista a doslovny puntickar.Nic ma nezastavilo,ked som sa pre nieco rozhodla,isla som v medziach normy za cielom.Ale odkedy sa nam narodil maly,pozeram sa na svet trosku inac.Doslovne tak,ze ked nejde o zivot nejde o nic..Snazim sa byt pozitivne naladena a ludom pomoct.Malemu by som asi denno dennym placom,ze preco prave my a podobne nepomohla.Ja si chcem ten svoj zivot naplno uzit a chcem urobit aj tych okolo mna stastnymi a kto o to nestoji,ma smolu.Tak asi tak..