ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
...ano?a ako sa ma rodina?mala som nastupit,nastupila som i vystupila...a dnes ako travis vikend?nie na chate?
MARIAA: ahoooj..vies, ze ani neviem..normalne si neviem spomenut..z toho asi vyplyva, ze asi nie moc vynimocne..ani dovolenku som nemal, takze sa nemam ani cim pochvalit..
a ty sa ako mas?..co to som si tu precital, ale tak v globale som nezistil ako sa mas..naposledy, ked sme spolu hovorili, tak si nastupovala do novej prace..ako to dopoadlo?
...co by si sa nechytal,len radana...je dnes na dni otvorenych dveri...a ako si travil kekso latne vikendy, ked si nemohol chodit tu na forum?
RADANA: asi si ma sem nemala volat, mate to tu rozdebatovane, a asi sa nechytam..tak sa snad niekde v nejakej teme stretneme..
...takze sa trafila?
len cvic...nech sa ti dari...no ja tiez by som nedrzala dietu,,,iba tu co musim...:0((((....
ja momentalne pozeram,SLOVENSKO MA TALENT...
s tymi farbami a so vsetkym to bola riadna sranda...povedala,ze moja farba je syta ziva zelena...a ja mam celu izbu v takejto farbe,ze je to vra fajn..a ze ide ku mne kvietok sedmikraska,a take prvosienky,akoze drobne kvietky....a akj to trafila,elbo ich ma strasne rada,take jednoduche...a tak,dost ma odhadla, a povedala,ze zo mna citit sebavedomie,ale nie to arogantne,ale take,co mi pomaha zit...a ais to takbude,lebo som stastna a ucim sa veci zle si nepripustat :) a tak,idme cvicit,trosku som to prehnala so sladkostami :) citam tuto diety, 90 dnove....ach.... :) nehrozi
Ahoj noonaa,takze masaz dopadla ok?to som rada...mne masaze robia iba doma...lebo na masaze nemozem chodit...ale sak to vies,uz som ti to vcera pisala...aj na elektricke som chodila,tak sa mi normalne roztriasli po 3dnoch nohy/ze som sa nemohla postavit/narobili sa mi modriny bolave...ale jasne, kazdy je iny,doma mi to nevadi,lebo to je iba taky pripravok na prekrvenie svalov na chrbte...to mi robi velmi dobre...
rozmyslam,ze kupim pre celu rodinu bublinkovu masaz,je velmi dobra,znama mi to povedala...este si pisala,ze nejake farbi ti mala podporucat...tak ake odporucala?
tu knihu nepoznam...
KEKSO...nech sa ti predstavi sam...
hned,ho tym zdravim...tak len odpocivaj v pokoji...:0))))....
tiez ti zelam pekny den...
DOBRE RANKOOOOOOOOOOO :)
mame tu moj dlhoocakavany vikend :) tesim sa ako male dieta,lebo konecne tu budem moct niecim prispiet. AKo prv,c ma zaujolo,bol nejaky KEKSO :) to je co,alebo kto? vitaj....
vcera som bola na masazi,tenkratpoprve....
abolo to super,hlavne ta maserka,strasny pokoj z nej isiel, porozpravala mi take veci,ze mi bolo uzasne,velmi je rozumna a ma taku charizmu,ze cloveka priam zhypnotizuje,aby mu bolo dobre....
a je to fajn,ked sa pocas masaze o vas maser zaujima uprimne,ako sa mate, co vase problemy,dava vam take ine rady,ako ini ludia, strasne dobro z nej islo...tesim sa,ked tam zase pojdem
ale dnes idem stravit den v posteli a konecne citat...poculi ste baby o knihe: VSETKO ALEBO NIC? alebo STALO SA MI VSETKO??? citam uz tu druhu a je to fajn,vtipne,ocami zeny,o chlapoch a zivote,vlemi fajn....zatial pekny den,papa
RADANA: no nedalo sa mi skor..ale aspon Ti zaprajem dobru noc, aj ked sa to dozvies az zajtra..
....mozno uz nebudes ani na PC...