ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Ok,tak navrhni nejaky znak :D Aj ja sa za chvilku spracem od pocitaca,musim ist este s malym do mesta kupit DVD-cka pre starsieho syna.Muz aj starsi syn su na poobednej a my mame teraz veget :D A ohlasila sa aj kamoska,co ma syna Samka,tak ideme gratulovat.
dohodneme sa na nejakom znaku....
no,radana velmi sa mi s tebou dobre pise,ale musim si chvilu od PC odpocinut,lebo mi nerobi dobre,tak sa ozvem neskor,alebo zajtra...neviem ako ty mas cas...
musim si kupit na PC foliu,co chrani cloveka pred elektromagnetickymi vlnami...lebo,ked som dlhsie pri nom tak citim,ze mi to nerobi dobre...inak si v praci?alebo co robis,momentalne?
:-DDDDDDDDDDD
...len tak opatrne,aby som hned nesla za tebou...:0)))).....lebo zatial som sa este nestretla z duchom...:0((((....aby som nepustila do gati...
Dobre Maria,tak potom ti hodim echo aka som bola..hhhhh
jasne,sak aj ja som si povedala,ze nikdy nebudem taka...tak,ok dame si vediet,ktora skor pojde,aka bola...:0))))....jasne, ze to beriem ako srandu...sak sme este mlade,nie?
Hmmm.ze hnusnejsi.Asi zalezi pripad od pripadu.Zazila som hrozne veci vo svojom zivote,ktore ma neznicili,ale posilnili.Ale jedno viem-nechcem byt zla a zakerna a uz vobec nie ublizovat svojim blizkym ako moja mama.Z toho som si zobrala 100% ponaucenie.No uvidime,ked sa budem klepat na smrtelnej posteli,mozno ti potom odtial napisem na toto forum,ci to bola pravda :D Bolo to myslene zo srandy :D
jasne radana,ja ta chapem...lebo to zazivam aj ja...a to sa niekedy rozum pozastavuje nad takymi vecmi...ale mi ich uz nezmenime...bohuzial...a vies o tom,ze clovek cim je starsi tym je hnusnejsi?ako male decko?ale urcite to vies...
Ano Maria,mas pravdu,nazyva sa to aj opicaia laska.Ale najhorsie je,ze s takymito ludmi ani z voza,ani na voz.Strasne vela krat sme sa snazili,aby mama zacala brat svet taky,aky je,aby nas nechala dychat,ale zbytocne.Ked maly oslavoval narodky,volali sme ju do MC Donaldu,nech sa ide potesit s nami.Ked tam ideme,maly to berie ako sviatok,strasne sa tam tesi.Tak nam na to odvrkla,ze ona sa nebude hrat na pankov.Ale na akych pankov?Ved to je normalne,ze rodina si zajde cas od casu niekam sadnut a zrelaxovat.No a na druhy den mi vykricala,ze maly oslavoval a ze my sme sa vyparili a oslavovali sami.Co na tom,ze mu ani ruku nepodala a nepovedala-vsetko najlepsie...
jedine,co ti mozem ja poradit,davaj si pozor na zdravie...a v tom/s priatelom/ fakt ti nemozem poradit,pisem ti tieto veci preto,aby si vedela trochu hlbsie,co by mohla mu matka nahovarat,ale nemusi...co som mohla som ti napisala a poradila..ale uz nenachadzam slov....
inak dnes sa mas ako?
pracujes?alebo si doma?