ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
ja mam zasa zaludok ok,len tetania mi s nim robi divi,ale creva mna zasa trapili a aj obcas ozvu...musim si davat pozor,tiez co jem...inak si asi v praci,nie?
horsie mi travi,ked jetaketo divne pocasie,uz to mam odsledovane,stravujem sa zdravo,pomerne...ale obcas nieco nezapasuje,mam slabsi zaludok
...ale puding vanilkovy davam,ked robim venceky,kemese...nerobim kremi,len puding uvareny pouzivam....je to lepsie,ako krem...i ked krem,ked sa dobre urobi,je mnam...ale odkedy ja mam problemi zdr.tak trochu sa snzim varit zdravo...i ked to nie stale ide...:0(((((.....,ja sa nedokazem najest len zeleniny,musim mat aj poriadne jedlo...
noonaa a ake mas problemi,z travenim...ta nafukuje,alebo co?nie je to zo stressu,na to si davaj pozor...
este som tiez nerobila z pudinkom,ale uz som videla zakusok robit z pudinkom aj buchty plnit z pudinkom....ja zemlovku robim klasika,ale ked mam marhule dam aj marhule k jablkam,alebo slivky...obcas tvaroh/ale malokedy/a na vrch bielka vyslaham...
ja som doma nezamestnana....deti mam uz velke...
ja som takt zacala robit,bo moja mami robi fajn zemlovku,ale bola mi sucha dost,tak jednu vrstvu urobim normalne pudingovu,len tam vylejem uvareny puding,to pekne nasiakne,dam tvaroh,ovocie a piect...vy s mariou ste vlastne na materskej,alebo ako? celkom mi to nie je jasne :)alebo pracujete doma?
S pudingom?To neviem aka je,este som nepocula..Ja robievam normalne s vyslahanymi vajcami..
trosku som sa odmlcala,vela prace.... ja nemam tolko casu vyvarat,ale dnes som si dal alahsi obed,lebo mi nejak zle travi,takze v tento pomaly jesenny dne idem varit zeleninovu jarnu polievku :)))
ale ani nie osm hladna...inak,ja zemlovku robim aj s pudingom,to ste uz jedli? ja som dost na sladke :)))
noonaa,a ty co budes mat dobre na obed?
my ho mame tiez,len keby potom clovek,nebol s toho taky chory...:0((((....ale ja rada varim,peciem a vymyslam vselijake speciality....
Aj u nas sa zvykne varit ako v zavodnej kuchyni.Nasi maju teda velmi velky apetit..