Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Ahojte dievcata.No jasne ze to myslime smrtelne vazne.Vyslo to vlastne z debaty o mamach a svokrach a ze my take nebudeme,atd,atd...A ze si "potom" dame vediet,ake sme teda naozaj boli :DDD. No a k tomu tvojmu stretnutiu Noonaa,co dodat.Ako sama vidis,uz teraz vztah medzi priatelovou mamou a priatelom dost citelne zasahuje do vasho vztahu.Ved potom daj vediet,ako to vsetko dopadlo..

[zruseny12]

ahoj noonaa,takze,ked mas dobry vztah so svojou mamou tak sa porad s nou,je to lepsie ako s nami,lebo ako pises vie o tom viac.../ja som ti len napisala,ako moze navadzat matka priatela,ale to nemusi tak byt...kazdy je iny a kazdy ma ine chovanie/
a k tomu duchovi,dohodli sme sa s radanou,ze ked pojde voniat fialky od spodu,ako prva tak mi da vediet aka bola svokra,uz ako duch a ked ma klepne prvu tak ja jej dam vediet...chore,nie?ale aspon je sranda...a myslime to vazne,ze radana?:0))))).....

noonaa

ahojte moje mile :) dakujem za vsetky rady a cenare,co by ma mohlo cakat... dnes sa mam zatial ok,som v praci,ale idem von, trosku som s avyfintila...mame sa stretnut,ale vazne enviem,co ma caka,uz sa tak nejak ani nedokazem tesit...asi to poznate,casom ten entuziazmus vyprcha,ked je ubijany...
ja mam nastastie dobry vztah s rodicmi,hoci su rozvedeny,k priatelovi sa chovaju velmi pekne, aju ho naozaj radi,oco je stastny,ze mu pomoze aj na chate,mamina do tohto vidi viac,lebo je s nami castejsie a ked som stastna s im,je to ok,ale ked ma trapi,vravi,ze si ma nezasluzi,je to take maminkovske,ale msli to dobre :)))
pekny den vam,zatial papa

[zruseny12]

radana,a co ked mna skor klepne:0))))....ako teba,tak co potom?takze ja budem musieta tebe tiez dat vediet...takze aj naopak musime si dat znak...:0)))))....tak teraz si vela ludi tuka na hlavu...ze nam preskakuje...

radana

Hhhh,no jasne oslavy budu v ramci slusnosti.Pripijeme si,ale len detskym sampanskym.Ahojky a prijemny oddych prajem :DD

[zruseny12]

no neviem,aky znak by sme si mohli dat?porozmyslam a porozmyslaj aj ty,ale co ked toho niekto zneuzije?ved to tu cita vela ludi...a potom si budem mysliet,ze si davno prec...
no,ale nacali sme temu,co?
tak prijemne oslavy a nieze sa opijes...:0))))....bud slusna...ziadne vylomeniny nestvaraj...:0))).../myslim to zo srandy,nie aby si to zobrala vazne/zatial sa maj-pa