Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

ja tiez robievam zemlovku,ale mne skodi cukor,tak som ju uz dlho nerobila,a polovicu zjem sama...:0((((....ja mam omacku paradajkovu a peciem kroasanty...tiez sme zvykly na 12-nastu hod. odeb...

radana

Ahoj Maria,prave som dorobila zemlovku,tak sme sa aj najedli,lebo muz aj syn idu za chvilu na poobednu,tak musim chystat obed na skorsie..

[zruseny12]

Ahoj radana,aj mi mame tu hru...je fakt dobra,niekedy sme ju casto hrali vsetci,cela rodina...a bola sranda...
inak ja sa uz do toho nebudem miesta,lebo je to kazdeho vec ako to poriesi,ale je to divne to chovanie...len ja som napr.nikdy nic nechcela od svokry,ked som videla,ze je proti nam,a ona bola tiez dost vysoko postavena....takze sama nukala vselijake veci,ze mi moze pozhanat pomoct s nimi...lebo vedela som,ze bude mat potom skor na nas narok....takze ja som nic od nej nikdy neziadala...ale pravdaze ona sa za to zlostila/ale aspon mi nemohla nic vycitat nikdy..../

radana

Ahojte dievcata.No to stretko teda ziadna slava,no ale co uz.Mali by ste sa fakt porozpravat s priatelom a nejak doriesit urcite veci,aby to tam neskripalo :(Teda to je moj nazor.Niektore jeho maniere su cudne.Ved naozaj si jeho priatelka,tak by nemal mat pred tebou tajnosti.Co sa tyka oslavy,tak sme si pripili detskym sampanskym a boli sme vsetci happy,aj maly Samko sa tesil,kupili sme mu subor hier-tych 200 hier co je v jednej krabici a este velke fixky a omalovanky,no a este bonbonieru.Maly bol cely vyteseny,lebo si velmi rad kresli,tak aspon trosku sme mu urobili radost...

[zruseny12]

to som len nieco podsivala,ale sila som sukne,nohavice jednoduche kostimky pre seba,pre ex som sila nohavice,pre syna ked bol maly pizama nohavice,kosielky...ale inak by som nechcela pracovat ako krajcirka....tak by ma to nebavilo...a teraz sa ani neoplati niektore veci sit...su dobre zlavy....a za par korun...dokonca som raz sila rucne celu kosielku....pre syna...

noonaa

jej,ty sijes? to je super,ja som to vzdy chcela vediet,len mame zly stroj a moja mami nema cas...a sijes akoze do prace,ci pre seba?

[zruseny12]

Ahojte,jasne smrtelne vazne to myslime s radanou....
ja osobne uz som nieco sila,budem varit a potom este uvidim,dopredu si velmi neplanujem,lebo ja neviem,co bude za polhodiny-hodinu...

noonaa

cawte, ranne info o vcerajsku,v skratke : boli sme spolu s mojim,bola som strasne unavena,aj ked kocka,a medzi prvym,mi do oci splechol,ze dnes posobim starsim dojmom...som na to hakliva,lebo som brunetka a dost ludi mi tipuje viac rokov,ale ok...sa ma to trosku dotklo,lebo on vie,ze to nemam rada a on sam mi taketo daco povie...si vravim, zavist :))) ale nie...no,kazdu polhodinu mu volala matka....islo mi to na nervy,staledaco chcela,uz aj on bol vytoceny....vecer sme zaspali ako batolata ,lebo sme zbehali obchody, kedze prerabaju nieco...co ma zarazilo na vcerajsku,ale to sa netyka matky.... zohnali nieco spod ruku,co teraz predavaju za polovicnu cenu, kedze tu vec potrebujem aj ja,tak som si jednu kupila,jeho mama to robi cez znamu,tak povedala,ze vecer odneste peniaze tam,on vie kam.... ok,pytam sa JEHO,ze kam vlastne ideme,komu to treba,a on na to,ze mi to nepovie,a bud chcem,alebo nechcem...tak davam niekomu peniaze,rada by som vedela komu,aj ked je to spodruky aludia by za to mali problem,lenze si asi neuvedomil,ze ja som jeho priatelka,ktora drzi pusu...no dotklo sa ma to,ako sa tvaril dolezito....
co mate dnes v plane kocky?