OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

dd,ahoj-sak sa mozes pridat k nam...s tymi duchmi myslim...my ti myslime vazne...s radanou...a kde vobec je?ze sa neozyva...

dd

jejda, zenicky :) ale ste sa tu rozpisali..clovek sa tu nejaky den neukaze a uz tu mame aj duchov :D.ale celkom mi to sprijemnilo citanie prispevkov :).inak s tymi svokrami, mi napadlo, ze babka mojho manzela mi vravela, ze moja svokra mala tiez taku svokru, ktora si s nou robila co chcela..tak neviem, ci sa z toho nepoucila,alebo co..vraj jej tiez svokra robila takto naprieky a aj svagrina sa mala volat vraj inak, ale ze svokrina svokra si zamanula, ze ona chce take meno, tak museli dat take..ja len dufam, ze taka nebudem..nechcem taka byt, aby moje deti museli trpiet to, co trpim ja.

noonaa

bavi,mam dost casu na skolu,neubija ma to,lebo mam tu oba cudzie jazyky,co som sa ucila....je to fajn,aj sef je fajn ...som spokojna,klop klop

noonaa

som manazerka v jednej CK,ktora sprostredkuvava ubytovanie na slovensku pre zahranicnych klientov,nema zmysle mat kancelariu,ked ide vsetko cez maiy a internet, kazdy mame svoj okruh prace,a komunikujeme aj so sefom cez mobil ,alebo internet

[zruseny12]

jaj,to je nedostatok vit.a miner.alebo stitna zlaza to sposobuje.../ja mam nedostatok vapnika,vit.sk.B/
tetania je mrcha ktora vie cloveka poriadne potrapit,ale to asi kazda choroba...ak chces nieco viac vediet staci ist na temu tetania...alebo ja davam citat stranku ludom...
www.novycasprezeny.sk das do vyhladavaca tetania a tam sa ti objavi o tetanii clanok...je to na dlhe pisanie...
a aku pracu mas ked mozem vediet?cez internet na doma?

noonaa

ja pracujem doma,cez internet,ma to svoja vyhody aj nevyhody...ale dnes som este stale v pyzame :)))) nemam cas na nic a po praci zalahnem,elbo som hrozne unavena...mozem sa opytat,co to ta tetania vlastne je?