ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
dd,pozerala som stranky...z youtube...chod na temu uzskost a tam tie posledne stranky na relax su dobre pozri sa na to....odporucam aj noonee...sak aj radane...
...sak jasne,kazdy mame svoje hranice...inak si doma?
ja sa vo vareni nejako nevyzivam, nejako ma to nebavi..ale ked uz, tak sa aspon snazim, nech to ma nejaku chut, aby sa to dalo aj jest..moja mama vari dobre, aj ked to nie su speciality..no a svokra..tej vacsinou chyba hlavne sol.a casto sa usype korenia..takze pre malu v mliecku to nie je ktovie co..ako niekedy spravi dobre..ale niekedy mam problem to v sebe udrzat..
no to si myslim...ze si das pozor...:0))))....
no mne brali vzorku vies z tenkeho creva na potvrdenie,alebo vyvratenie CELIAKIE...ale tiez to bude hrozne....ja si neviem predstavit jedlo bez chleba,peciva a takych mucnych jedal...
no a stym jedlom od svokr.ani mi nepis...fuj...ani jendna ani druha nevedeli varit na chut,len sa chvalili...
1svokra...ked som u nej jedla zemiakove knedliky s kamoskou,tak sme sa dobre nepozvracali a ona nam este pridavala...ked sme tam boli po 1x...
a druha...dietne jedla a len tak rychlo vsetko odflakla a utekala na drby...:0)))......ja ked varim tak sa v tom vyzivam,bavi ma to,aj pecenie...
tak ok,len nieze potom vstanem a budem mat nos ako saso....:0((((.....jasne aj ja dufam,ze este tak skoro tam nepojdem...
ja tiez nevyberam,mam rada vsetko,okrem ryb-ani nie tak ryby ako ten pach rybaci sa mi hnusi...inak zjem vsetko,len nemozem prehanat a pomenej koli tetanii...niektore jedla mi sposobuju alergiu,ale ked zjem raz za cas,tak to nevadi...
inak asi budem musiet prejst na prisnu dietu,ale to sa dozviem az v septembri...ci bude prisna, ci nie....
tak ok,ked pojdes na druhu stranu tak nam vo sne porozpravas aka si bola svokra...a znamenie,ake bude?radana ma jemne ustipne vo sne....ja ju tiez a ty...?aby sme vedeli o sebe...aby nas nekleplo,skor ako nam to zacnes rozpravat...:0)))).....aj ty mas rada sladke?