Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

jaj,je to tazke dnesnej dobe z pracou,to vsade je nejaky problem,je malo takych zamestnavatelov,co clovek moze pochvalit...

radana

Aaale,krizom krazom im dava volno,ked nemaju na sklade diely na vyrobu a potom musia nadrabat v soboty,ale uz ani pan boh nevie,kolko dni mali volno a kolko sobot odrobili.A tie navyse im nechce zaplatit..

[zruseny12]

aj zajtra hlasia teplo,ja som este zacala hackovat...lebo mam nejake veci ktore musim dokoncit...
inak mne sa neulavi ked nadavam,skor skodi...a co im vyvadza zamestnavatel,ak mozem vediet?

radana

Aj u nas bolo velmi teplo.Nemame v aute klimu a bolo neznesitelne horko..My mame tiez zapatu ulicu,pozeram ju jednym okom :D

radana

No ona ma rovnakeho zamestnavatela,ako moj starsi syn.Maju tam este slabe odbory,ktore nechaju,aby zamestnavatel so svojimi zamestnancami maval...

[zruseny12]

cau,cau....jasne takze sme dohodnute...
ja som sa opalovala...momentalne pozeram serial ULICE...
no,co jej vyviedol ten zamestnavatel?

radana

Ahojte dievcata,no vy ste tu toho popisali,normalne mi to zabralo casu kym som si to precitala,aj som sa nasmiala.ten nos dd beriem a od teba Maria zase jemne stipnutie :DDD Ze vraj som isla po zemlovke oddychovat,hhh.Musela som nastartovat tatosa a podme ho na katastralny urad a potom zase na pozemkovy..No hruza ti nasi uradnici..A potom som stretla kamosku,tak som ju hned ku nam zobrala,dali sme si kaficko,poklabosili,ponadavali na jej zamestnavatela a tusim sa nam aj ulavilo. :DDD