OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Jak sa zacne skolsky rok tak budem mat cvicenia az nad hlavu..No tak to budeme mat svaly z toho dvihania kavy obidve :DDD Noonaa,tak si zacvic aj za nas.Pozeram prave svoju oblubenu Postu pre teba..

[zruseny12]

jaj,tak asi mas ty pravdu,lebo ja som citala z programu...a ked je zmena...tak idem cvicit...:0(((((....tiez ako ty radana....salka k ustam a na stol....:0))))....

[zruseny12]

radana,tak to budes mat svaly...:0))))....
aj ja si asi pojdem urobit kavu,lebo som mala cesnek a mam nizky tlak...tak budeme cvicit spolu...raz dva raz dva....

noonaa

cawte zeny...tak citam,ze rusny den za sebou mate...ja si idem zacvicit,bola som sa prejst :))) kto ide so mnou pocvicit?