OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Hhhh,no to som zvedava,ake budete raz svokry,no a teda aj ja jaka budem svokra.Ved si to raz porozpravame,ved sme sa dohodli :D Noonaa,nechces sa pridat?

[zruseny12]

to zaspavanie deti poznam,syn chodil na cas spat,ale dcera nie,ta stale vychadzala z postielky...hrozne...neudrzali sme ju tam,ani omylom...

dd

:) ahojte! Maria, Radana, tak sme hadam dohodnute s tymi signalmi :)..hmm..aj vy pozeravate House-a??aj ja by som..ale dcerka mi len pred chvilou zaspala :( ale sak snad, ked bude vacsia..ale uz aspon mozem zavislacit :D na nete..

[zruseny12]

radana...ide Haus...
noonaa...jasne chapem,a je to dobra vec,nie?ja tiez cvicim koli bolesti svalov,klbov kosti,chrbta,ale je to fakt dobre aj na postavu,a necvicim vela...len par cvikov....tak zatial sa majte...

noonaa

akoze myslis to tak,ze ci potrebujem zhadzovat kila? to nie,som tak akurat zena :) 167 cm a 54 kg,len spevnujem,uz roky cvicim...som si zvykla,mam to rada...kym nemam deti,musim takto trenovat:)

radana

Ale ja neviem na 100 pro,ci davaju to na skle malovane.To som len niekde zacula..Aj mne syn kazal,nech mu dam Housa nahrat na video,tak sem tam kuknem ci teda naozaj ide..