ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
dobre ranko kocky :) citam vase prispevky o duchoch - svokrach....pridam sa rada,lenze ja este nemam ani deti.takze do cias mojho svokrovania mam dalekoooo.ale urcite nebudem svokra,co vypeka kolace,to ma uz teraz nebavi:) a som zvedava,ci raz budem mat dceru,alebo syna a ako to ovlyvni moje spravanie...no dufam,ze tento vztah mi je dostatocnym poucenim, aby som sa drzala pri zemi..ja uz mam chaos,ktora mate ake deti :)
mozno preziva nieco z dna....no ja budem musiet ist tiez do postele,aj tak som uz dlho hore,pekne snicky aj tebe prajem...a zajtra az bude cas sa ozvem...dobru noc...
noonaa asi je unavena z cvicenia,ze sa uz neozvala...
ja som deti stale prezehnala,ked som ich davala spat...a kolko ma mesiacov,mala?
ano, uz spinka, len sa sem-tam zobudi..asi sa jej nieco sniva..ja uz teraz nejak na telku nemam cas, cez den mam stale co robit :), ale pozeravala som taketo serialy z nemocnicneho prostredia..celkom to bolo zaujimave, na tie sceny,kde bolo vela krvi, alebo bola operacia, tak som vzdy zatvorila oci :) - mam na to slabsi zaludok..a house - ano, aj mna to fascinuje, akym sposobom k tomu dochadza..dokaze ma to pritiahnut.
takze vam prajem pokojnu noc...vy uz asi odfukujete...sladke snicky...pa
dd,je to zaujimave,ako on prichadza na diagnozu pacianta...ja som rada pozerala aj na NEMOCNICA CHOKAGO HOU...ci ako sa pise....tie dobre...mala uz asi spinka,nie?
len dufajme,ze nie take ako nase...:0((((...........radana...a ktora pojde skor na druhu stranu ,tak bude sledovat nas a ked budeme nejake zle, tak po nas nieco zhora hodi....aby sme sa spamatali...ja este pocuvam pesnicky na youtube....nejak ma zaujali...
inak aj moja sestra je strasne do House-a zazrata :D a strasne chce ist na medinu, tak som zvedava, co z toho bude :)..no, dcerka chodi vcelku dobre spinkat, aj vcelku dobre spava..len niekedy, ked niekde ideme, alebo tak, tak ma take vykyvy, alebo sa castejsie budi..nemame nejaky presny rytmus, alebo cas, kedy ide spat, ale vzdy tak najneskor okolo pol 10 ju nadojcim a popri tom zaspi :)